Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Gorenje D61312

Un uscător de rufe Gorenje D61312 e unul dintre cele mai bune uscătoare de la ora actuală datorită caracteristicilor tehnice bune dacă luăm în considerare şi preţul. E un model care poate uscă o cantitate de 6 kilograme de rufe deci ar fi ideal dacă aveţi o maşină de spălat cu o încărcătură maximă acceptată de 5-6 kilograme. Eu recomand un astfel de uscător în locul unei maşini de spălat cu uscător chiar dacă e mai costisitor. Spun asta deoarece un astfel de uscător e mai eficient. Pentru a nu ocupă prea mult spaţiu aceasta poate fi pusă chiar peste maşina de spălat actuală în special că are o greutate de numai 40 de kilograme. Dacă aveţi nevoie de un model cu o capacitate de uscare mai mare (6-7 kilograme), recomandarea mea rămâne tot un model de la acest producător şi anume modelul D 72325 BK. În caz că doriţi să achiziţionaţi acest model, puteţi opta chiar să-i măriţi garanţia cu 1-2 ani (dar numai dacă doriţi). Un astfel de uscător numit D61312 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din faţă

Specificații tehnice

Ca şi restul uscătoarelor, şi acesta are încărcare de tip frontală. Puteţi usca chiar şi mai puţin, deci nu trebuie să respectaţi de fiecare dată cantitatea de 5-6 kilograme. Acest D61312 are eficienţă la uscare B şi energetică tot B. Deci trebuie vină cu un consum energetic bun – 3.36 kwh. Chiar dacă se crează impresia că nu are prea multe programe, acele trei (anti-şifonare, răcire 10 minute şi împrospătare) sunt cam toate de care aveţi nevoie.

Pe partea de funcţii şi siguranţă, acest uscător de rufe Gorenje D61312 are oprire automată la deschiderea uşii, sistem de siguranţă împotriva copiilor, atenţionare dispozitiv de colectare plin . Nivelul de zgomot e unul destul de bun şi poate fi comparat cu cel al unei maşini de spălat – 65 dB. Volumul măsurat în litrii e de 117 iar uşa are un diametru de 34 de cm şi se poate deschide la 180 de grade.

Ca şi caracteristici speciale Gorenje D61312 are diagnostic service (oferă informaţii despre problemele uscătorului), programator electronic, picioare cu vacuum, cuvă cu mişcare reversibilă, filtru uşor de curăţat, funcţie anti-şifonare şi carcasă lucioasă (lăcuită) de culoare albă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are cam toate caracteristicile necesare, preţul e unul acceptabil, e destul de silenţioasă, are un aspect plăcut şi poate fi montată peste maşina de spălat.

Minusuri: nu are funcţia sau opţiunea de programare întârziată.

Concluzie

Acest uscător Gorenje D61312 e recomandarea mea în acest buget şi din păcate nu sunt prea multe alternative pe piaţă pentru a vă recomanda mai multe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu