Gorenje D 72325 BK

Uscătorul de rufe Gorenje D 72325 BK e unul dintre puținele modele aflate pe piață și care își merită banii chiar dacă nu pare o achiziție prea inteligentă. Spun asta pentru că mulți optează pentru mașini cu uscător integrat, doar că acelea sunt sunt la fel de eficiente ca și acesta. Un astfel de uscător cu condensator se adresează celor care au deja o mașină de spălat și care în ultima perioadă nu mai au timp să pună la uscat rufele. Dacă nu aveți loc pentru a pune un astfel de aparat electrocasnic, o ideea ar fi să puneți peste mașina de spălat (așa procedează mulți care nu au prea mult loc) în special că are o greutatea de numai 38 de kilograme (aproape la jumătate față de o mașină de spălat). Câteva caracteristici speciale a acestei mașini de spălat sunt următoarele: clasa de eficiență energetică B, are o încărcătură maximă de 7 kilograme și hublou de 34 cm. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

E un uscător cu încărcare frontală și suportă cantități mari de rufe de până la 7 kilograme. Are eficiență energetică B și eficiență energetică la uscare B. Consumul ei e undeva la 3.92 kwh într-un program standard. Are mai multe tipuri de programe: timp de uscare, mix, împrospătare, sintetice (3 niveluri) și bumbac (5 niveluri). La capitolele siguranță și funcții stă foarte bine și anume cu: răcire 10 minute, temperatură scăzută de uscare, Anti-șifonare, atenționare pentru dispozitiv de colectare plin și oprire automată atunci cand se deschide ușa. Alte caracteristici ale acestui uscător D 72325 BK de la Gorenje sunt: cuvă cu mişcare reversibilă, senzor umezeală, picioare cu vacuum, iluminare cuvă dar și altele. Nivelul de zgomot în timpul centrifugării e de 65 dB care e un nivel destul de bun pentru o capacitate de 7 kilograme.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are performanțe impresionante, are destule funcții utile, e realizată din materiale de bună calitate, poate usca 7 kilograme de rufe și hublou de dimensiuni mari pe care puteți introduce cu ușurință rufele ca de exemplu păturile.

Minusuri: prețul putea fi unul ceva mai mic.

Concluzie

Acest uscător Gorenje D 72325 BK e un aparat ce nu ar trebui să lipsească din locuință voastră în special dacă aveți o mașină de spălat fără uscător incorporat și ați dori să economisiți timp.

Te-ar mai putea interesa