Gorenje by Starck NRK612ST, combină premium din sticlă gri

Gorenje by Starck NRK612ST este un frigorific cu aspect deosebit și facilități premium cum ar fi eficiență energetică A++, No Frost și Multiflow. Datorită facilităților oferite acest model se adresează persoanelor interesate de ceva care să arate bine și să răcească fără producere de gheață. Gama Gorenje by Starck e una un design minimalist și modern în același timp, iar dacă vă interesează alte electrocasnice din această gamă atunci aveți aici variante.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine de la un brand care se laudă că produce doar electrocasnice premium.


Avantaje

Modelul NRK612ST de la Gorenje e unul cu un volum net de 307 litri. Acesta e împărțit între volumul de 85 litri ai congelatorului și 222 l ai frigiderului.
Consumul energetic la 23 ore e de 0,64 kWh, iar pe an e de 235. Din această cauză acest aparat are eficiență energetică A++.
No Frostul e unul Full, adică e prezent la congelator cât și la frigider. Această caracteristică presupune că aparatul nu produce gheață atunci când răcește, iar din această cauză nu e nevoie curățarea sa de gheață.
Comparativ cu alte electrocasnice sau frigorifice acesta are un cablu de alimentare de 2 metri.
Vine cu Multiflow 360, acest lucru presupunând că aparatul distribuie aerul rece pe mai multe căi. De asemenea acest aparat e unul care care vine cu ioni încărcați negativ așa încât aparatul să mențină alimentele proaspete cât mai mult timp.
Vine cu un raft versatil numit MultiShelf. Acesta poate fi adaptat pentru depozitarea sticlelor sau alimentelor.

Dezavantaje

Vine cu un cost ceva mai mare, dar vine cu niște facilități sumplimentare comparativ cu alte modele.
Nivelul de zgomot e de 42-57 decibeli depinzând de încărcare și de factori externi precum temperatura.

Concluzii

Modelul Gorenje by Starck NRK612ST e unul pentru cei interesați de ceva care să arate precum o bijuterie. Sticla de pe uși va face aparatul mai greu de zgâriat

Te-ar mai putea interesa