Gorenje by Starck IS634ST, plită electrică cu finisaj Crom

Plita incorporabilă Gorenje by Starck IS634ST e una destul de elegantă și pot spune că se potrivește doar alături de aparate din aceeași serie. Zonele de gătit sunt marcate diferit, iar vasele de gătit trebuie puse peste ele. Oricum, toate detaliile sunt menționate în manualul său. Majoritatea plitelor electrice sunt pe negru și arată ceva mai bine pe un blat deschis la culoare, însă poate vă place o anumită serie de aparate electrocasnice.

Din poza de jos se vede un panoul de control mult diferit față de cel clasic și e destul de simplificat pentru a nu întâmpina probleme. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control frontal e destul de evident datorită culorii și pictogramele vor ajuta la alegere funcției dorite. Chiar și această plită dispune de siguranță pentru a preveni anumite situații neplăcute, iar alimentarea e oprită la timp. Sunt prezente două zone mici, o zonă normală și una mare. Poate că nu e plita cu cea mai mare putere instalată dar arzătoarele sunt foarte utile pentru cei care gătesc aproape zilnic. Oricum, cred că cuptorul incorporabil e mult mai solicit decât plita pentru că gătește uniform și mâncarea neprăjită e mai sănătoasă.

Pe panoul de control vi se oferă două funcții noi StopGo și Power Boost, iar funcționalitatea lor e evidentă. Costă destul de mult o așa plită, dar puteți alege una dintr-o serie mai ieftină dacă nu creți ceva prea special.

Păreri pro și contra

Nu sunt multe plite care arată ca și cea de sus, iar panoul de control e unul deosebit. Puterea arzătoarelor poate fi setată ușor cu acel glisor (numit și Slider Touch) și nu sunt foarte multe butoane ca să vă deruteze. Anumite plite au butoane separate pentru fiecare arzător și atunci plita e destul de încărcată. Pot spune că nu e foarte mare și aveți destul de mult loc pentru orice vas indiferent de dimensiuni.

Gorenje IS634ST e o alegere destul de bună dacă țineți cont de randament și funcționalitate. Plitele cu inducție sunt cea mai inspirată opțiune datorită timpului de fierbere scurt și procesul de încălzire e mult mai bine gândit, astfel că doar vasul se încălzește.

Te-ar mai putea interesa