Gorenje by Starck BO617ST, cuptor argintiu gri argintiu

Cuptorul incorporabil Gorenje by Starck BO617ST face parte dintr-o serie modernă cu un design minimalist și e recomandat ca restul aparatelor din bucătărie să fie similare. Nu știu dacă veți avea ocazia să luați toate aparatele din bucătărie de la acest brand și să arate chiar la fel, dar puteți încerca. Sunt foarte puține modele cu finisaj pe sticlă gri și cu mâner argintiu care să arate atât de bine. Din păcate nu e pentru oricine, deoarece are un preț cam piperat dar e de înțeles atunci când discutăm de o serie atât de diferită.

Aparatele acestei serii sunt deosebite și sunt folosite doar materiale de calitate, iar rezultatele sunt pe măsura bugetului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un cuptor încăpător și chiar dacă nu se vede, la interior are un ventilator care mărește numărul de funcții de încălzire. În total, cuptorul dispune de 11 funcții și pentru a afla rolul lor, vă recomand să citiți manualul de instrucțiuni.

Alături de acesta puteți alege și alte tăvi, dacă cele incluse nu vi se par utile. Veți primi alături de acest cuptor tava adâncă pentru gătit și tavă pentru copt. Rezultatele sunt la fel de bune ca și programele de gătit alese, iar ventilatorul joacă un rol foarte important.

Păreri pro și contra

E unul dintre cele mai puternice cuptoare de pe piață – 3.3 kW, iar acest e destul de important atunci când alegeți un cuptor ceva mai scump. Chiar dacă are un control mecanic și nu unul electronic, poate fi folosit cu ușurință pentru că pictogramele sunt vizibile și funcțiile cuptorului sunt numeroase. Ușa cuptorului dispune de un sistem de închidere amortizată, adică nu se poate scăpa accidental și nici nu face zgomot.

Modelul prezentat Gorenje BO617ST costă mai mult pentru e diferit față de restul și o bucătărie modernă are nevoie de un așa cuptor. În general, astfel de cuptoare sunt ideale în bucătării care vor să fie luminoase și, din păcate, plita care se potrivește cu acesta are un preț similar, deci bugetul vostru trebuie să fie chiar mare.

Te-ar mai putea interesa