Gorenje BO87W, cuptor incorporabil premium

Gorenje BO87W e un cuptor incorporabil premium și ce e special la el e faptul că este multifuncțional. Dacă nu era suficient atunci trebuie știut că în acest moment beneficiază și de o garanție de 5 ani, însă există un regulament care trebuie citit așa încât să vezi dacă te califici.
E un cuptor pentru acasă sau bucătăria unui mic local. Da, poate fi utilizat și în scopuri comerciale… însă nu la nivel „industrial”.

E un model pentru cineva cu un buget ceva mai mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acești bani nu sunt aruncați pe geam deoarece aparatul e unul foarte bun… chiar și în privința curățării se descurcă de minune deoarece are AquaClean.

Cuptorul
Cuptorul

Pe partea de detalii tehnice acest model e unul cu o capacitate de 65 litri (e una medie), clasă A++ de eficiență energetică și beneficiază de multe accesorii.
Panoul de comandă e unul foarte interesant deoarece poate fi utilizat ușor printr-o simplă atingere… fiind cu touch.
Grătarul o să ajute la prepararea mâncărurilor preferate așa cum doriți deorece acest grill ajută la realizarea crustei perfecte.
Nu e un model XL sau XXL, dar viene la pachet cu o tavă XXL care are 5 centimetri adâncime, iar asta înseamnă că puteți prepara prăjitură care e mai groasă.
Știți că există unele mâncăruri care se fac cel mai bine în vase de sticlă, iar din cauza asta cuptorul acesta vine cu un astfel de vas.
Iar, curățarea se face foarte ușor utilizând doar apă. Mai exact se toarnă jumătate de cană de apă în tavă și se apasă butonul corespunzător funcției AquaClean. Aceasta va înmuia murdăria așa încât dvs să ștergeți mai ușor aparatul.

Nu știu de unde să încep cu lucrurile pozitive ale acestui aparat. Dar, ce îmi place la el e eficiența (consumă puțin curent și are un panou ușor de utilizat), că e realizat să reziste și că e ușor de întreținut. Aș mai putea enumera multitudinea de accesorii și prezența ventilatorului.
Deci, Gorenje chiar că a făcut un electrocasnic premium pentru cei care se respectă și aleg lucrurile de top.

Te-ar mai putea interesa