Gorenje BO8730AX

Gorenje face doar electrocasnice de nota 10 și care sunt premium, iar cuptorul incorporabil Gorenje BO8730AX e un model al anului 2012 foarte bun deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și primești 5 ani garanție dacă-l achiziționezi până pe 15 iunie. Nu costă prea mult curent deoarece are clasa energetică A-20% care nu e foarte departe de A+.

Poze

BO8730AX arată destul de bine și acest lucru se datorează în principal faptului că are culoarea inox, iar panoul de comandă e unul de tip touch. Nu e mare și de aceea greutatea e una de 30 kilograme, iar din acest lucru o să poată fi incorporat cu succes acolo unde doriți. Are și afișaj de tip LCD și asta e un alt lucru în plus care ne dovedește că e premium.

Aparatul

Specificaţii tehnice

BO8730AX vine cu multiple funcții, 12 la număr mai exact și fiind electric o să aveți un pus de siguranță. Are o putere de 3300W și un consum mic de curent de 0,87KWh care se traduce într-o eficiență energetică clasa A. Normal că e ușor de întreținut și al acest lucru contribuie și Aqua Clean. Panoul touch arată bine și e ușor de folosit, iar dacă nu vă descurcați atunci aveți la dispoziție un ghid de utilizare.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu ventilator care asigură o coacere mai bună a prăjiturii; fiabilitatea e una extrem de bună și acest lucru trebuie mulțumit garanției de 5 ani, însă acest lucru e valabil până la jumătatea lunii iunie; greutatea e până în 40 kilograme și de aceea nu o să aveți probleme în a-l monta acolo unde doriți.
Contra: prețul e cam mare, dar în opinia mea vă recuperați banii pe parcursul utilizării deoarece nu consumă mult curent și e ușor de întreținut.

Concluzie

Dacă te interesează un electrocasnic de firmă de la un producător care se laudă că face doar electrocasnice de firmă atunci îți recomand acest model care nu doar arată foarte bine, ci și e ușor de folosit. Dispune de iluminare interioară, dar și de funcția de încălzire rapidă pentru a dvs. să pregătiți rapid ceea ce doriți. Vine și cu grill și astfel o să puteți pregăti ceva rapid când afară nu e vreme frumoasă și optimă pentru grătar.

Te-ar mai putea interesa