Gorenje BO5302AX, cuptor electric accesibil

După cum bine știți cuptoarele electrice sunt ceva mai dotate decât cele pe gaz dar și mai ieftine, de aceea o recomandare bună ar fi unul electric. Dintre toate modelele de pe piață, Gorenje BO5302AX mi s-a părut destul de reușit deoarece e ieftin, capacitate mare, control electronic, ventilator, grill, ușă cu două straturi și funcția AquaClean. Deci o mulțime de dotări și funcții care vă pot fi de folos. Alternative nu prea sunt, poate doar cele pe gaz care oferă un randament mai mare dar nu au așa de multe funcții. Când alegeți un cuptor e bine să țineți cont de volum și numărul de funcții. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se observă că are un ecran LCD generos care vă e ste de folos ori de câte ori veți folosi cuptorul.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea sa e de 60 litri care e mult peste medie, iar alimentarea sa e una electrică. Să nu vă lăsați păcăliți de acest tip de alimentare, deoarece cuptorul e destul de puternic – 2700 W. Însă, e bine să puteți o priză mai rezistentă și nu una de plastic (ceramică). Chiar dacă are butoanele obișnuite (cele două), dispune de un control electronic care vă ușurează utilizare sa.

Ca și dotări are: ventilator, grill, ușă cu două straturi, timer electronic, afișaj LED etc. La capitolele funcții și programe oferă: iluminare interioară, încălzire superioară, AquaClean (curățare prin aburi), EcoEmail și grill cu convecție aer. Alături de acest cuptor veți primi tava pentru coacere și grătarul. Finisajele sunt în mare parte pe inox, iar mânerul e suficient de mare pentru o prindere mai bună.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: funcția de autocurățare prin aburi, volumul de 60 litri, finisajul argintiu, control electronic, ușă rece (adică e bine izolată și vă protejează mâinile în cazul în care o atingeți accidental), butoane senzitive, calitatea materialelor și eficiența.

Minusuri: nu prea are.

Concluzie

Acest Gorenje BO5302AX e un incorporabil de ultimă generație chiar dacă nu e cel mai performant deoarece în acest preț oferă destul de multe caracteristici bune iar designul e foarte reușit. Nu trebuie uitat că va trebui să alegeți și o plită în cazul în care nu vă plac cele din pachetele promo, eu v-aș putea recomanda una cu sticlă neagră și alimentare pe gaz. Prefer cele cu sticlă deoarece arată mai bine și dau un plus de eleganță.

2 comentarii la „Gorenje BO5302AX, cuptor electric accesibil”

  1. Cum poti cumpara un storcator gorenje de fructe si sa ai garantie doar la motor sita storcatorului prost sudata de fabrica nu face garantie ce hotii numai la romanii se poate asa ceva .Daca as cumpara alta sita la ei mi-ar acorda garantie?

  2. Cum poti vinde un storcator de fructe si sa dati garantie doar la motor sita prost sudata de producator nu face garantie , numai la romanii se intampla asa ceva .Daca as cumpara alta sita de la ei as avea garantie de la ei sau as primi alta la fel de prost sudata si fara garantie sa le fie rusine pentru produsele care le vinde fara a li se da garantie

Lasă un comentariu