Gorenje BO5106PX, cuptor incorporabil

Acest cuptor incorporabil Gorenje BO5106PX e unul reușit deoarece caracteristicile sale sunt foarte bune pentru cât costă. Bineînțeles e unul electric cu eficiență clasa A și culoare inox. Ca și caracteristici speciale are: CoolDoors, AquaClean, cuptor HomeMade, Eco Mail și volum de 65 de litri. CoolDoors e o caracteristici care o găsiți doar pe modelele accesibile de la acest producător și presupune o ușă cu strat dublu. Funcția AquaClean e ideală pentru curățarea mai ușoară a emailului. Cuptorul HomeMade se adresează celor care vor doar rezultate bune și puteți chiar coace pâine în acesta. Puteți găti eficient chiar și cantități mari de mâncare în special datorită volumului dar și pentru că are o lățime mare. Alături de acesta vă recomand o plită electrică cu inducție, chiar dacă e scumpă. BO5106PX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Acest cuptor necesită o sursă de alimentare electrică în apropiere deoarece are un scurt. Capacitatea sa e decentă pentru prețul său – 65 de litri. Consumul electric e decent și se datorează eficienței energetice clasa A, consum care e cu până la 20% mai mic decât la cele cu eficiență clasa B. Din poza de sus se observă că are doar două butoane și deci are un control mecanic și nu unul electronic cu ecran LED. Ca dotări standarde prezintă grill și ventilator care ajută cuptorul să gătească uniform.

Funcțiile și programele sale sunt suficiente și bineînțeles sunt cele standarde: iluminare interioară, autocurățare AquaClean, sistem ușă rece, încălzire inferioară, grill cu suprafață mare, încălzire superioară și ventilație+grill. Alături de acest Gorenje BO5106PX primiți: un grill combi, o tavă de coacere iar butoanele sale sunt de tip push-up. Puterea cuptorului e una obișnuită – 2700 W, care presupune un consum de 0.87 kWh.

Design-ul său e destul de inspirat și chiar și combinația negru+inox e foarte bine gândită. Chiar dacă nu are butoane touch sau mai știu eu ce tehnologii, e la fel de funcțional ca unul mai scump.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, eficient, spațios, nu e foarte scump, se curăță ușor și face față oricărei provocări.

Minusuri: nu are suporturi telescopice.

Concluzie

Acest Gorenje BO5106PX e un model care-l recomand și care merită încercat în special dacă vă doriți o bucătărie elegantă, modernă și aveți nevoie de un cuptor argintiu. Se potrivește în aproape orice bucătărie în special că vine în această combinație de culori iar alături de el s-ar potrivi perfect o plită electrică.

Te-ar mai putea interesa