Gorenje BO 4375AX

Modelul de cuptor Gorenje BO 4375AX e unul la promoție deoarece costă undeva la 1000 lei și vine de la un brand care face doar produse de nota 10 ori de tip premium. Costa undeva la 1200 lei, însă acum după reducere are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și vine cu o garanție de 5 ani, însă aceasta e tot o promoție valabilă până la mijlocul lunii iunie.

Poze

Arată destul de bine și se poate observa BO4375AX vine pe gri pe negru. Din inox sunt filtrul și panoul frontal. Butoanele sunt amplasate frontal așa încât să poată fi accesate rapid, iar fiind ergonomice nu o să vă faceți bătături. Se poate vedea că are grătar, iar sub e și o tavă pentru coacere care e tot un accesoriu.

Cuptorul

Specificaţii tehnice

Gorenje BO 4375AX sau BO 4375 AX, cum mai e numit, e un produs foarte bun fiind un electrocasnic pe curent și așa scăpați de grija faptului că cei maici ar putea lăsa aragazul pornit (adevărul e că nu e recomandat să lăsați copii la cuptor/aragaz). Consumul de curent nu e prea mare fiind de 0,79 kWh și asta deoarece puterea e de 2700W. greutatea aparatului nu este nici ea prea mare deoarece cântărește undeva la 45 kilograme și asta înseamnă că va putea fi montat cu ușurință de două persoane.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț mic; garanția e de 5 ani dacă achiziționați aparatul până pe 15 iunie; arată bine și asta datorită inserțiilor de inox pe panoul frontal; e dotat cu grill și cu o tavă de coacere; are ventilator și asta înseamnă că mâncarea se va face uniform.
Contra: nu are rotisor, însă nu știu dacă ar fi prea bun la prepararea rotisorului deoarece nu e prea mare și cam e și incomod să te apleci atâta.

Concluzie

Dacă dorești să-ți amenajezi o bucătărie ca la carte atunci îți recomand acest model deoarece după cum spuneam, în momentul de față e la promoție cu un preț redus și cu o garanție de undeva la 5 ani. Promoția e una limitată și cred că ar trebui să profiți de ea cât mai poți. Utilizarea aparatului nu e prea complicată deoarece butoanele sunt ergonomice și poziționate frontal așa încât să ajungi la ele, iar dacă ești de părere că nu te descurci atunci îți recomand să citești manualul de utilizare.

Te-ar mai putea interesa