Gorenje BO 4201 AX

Pentru acele persoane care vor să-și amenajeze o bucătărie ca la carte am o recomandare – cuptorul incorporabil Gorenje BO 4201 AX. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în opinia mea, iar pe acești bani primești un aparat electrocasnic care are clasa de eficiență energetică A și care e cu convecție. Despre convecție trebuie spus că aceasta presupune transmiterea căldurii cu ajutorul curenților de fluid naturali sau artificiali. Iar, în cazul acestui aparat curenții sunt datorați ventilatorului care ventilează vertical.

Poze

Se poate vedea că e un model de culoare inox și ce trebuie menționat la el e faptul că geamul e din sticlă cu metal, iar ușa e una dublă. Nu e un aparat prea mare deoarece cântărește undeva la 38 de kilograme în condițiile în care un aragaz care are cuptor și plită are circa 60 de kilograme (acuma depinde și de aragaz deoarece sunt mai multe modele).

Aparatul

Specificaţii tehnice

Cuptorul Gorenje BO 4201 AX e unul modern, iar acest lucru se poate vedea și după specificațiile sale tehnice. Are un volum mare de undeva la 60 de litri, iar dacă vreți să-l curățați atunci acest lucru poate fi realizat cu ușurință. La interior, cuptorul e dat cu eco email, iar ușa fiind detașabilă o să puteți să-l curățați cu un efort minim, după cum ziceam anterior.

Păreri pro şi contra

Singurul minus ar fi că nu are rotisor. În rest, principalele atuuri ar fi consumul mic de curent, prezența ventilatorului care o să vă ajute să faceți o mâncare excelentă, raportul dintre preț și calitate e ideal, nu doar culoarea e inox, ci și filtrul. Utilizarea simplistă e și ea un atuu deoarece aparatul vine cu un panoul de control bine realizat.

Concluzie

E un aparat ușor de folosit cu un design de milioane, iar dotările sunt și ele la superlativ. Panoul cu care e comandat nu e unul prea modern, nefiind touch, dar ajută la pregătirea rapidă a unei mese. Acest panou are și o funcție de a opri mecanic cuptorul, iar acest lucru te va ajuta la pregătirea rapidă a mesei.

Te-ar mai putea interesa