Gorenje BM 900 W, mașina de pâine

Mașina de făcut pâine Gorenje BM 900 W e una dintre cele mai accesibile modele și e destul de apreciată pentru fiabilitatea sa. E acel aparat care vă poate oferi pâine proaspătă de casă chiar dacă nu e făcută la cuptor. Nu trebuie să aveți cine știe ce cunoștințe pentru a o folosit, trebuie doar să respectați instrucțiunile, gramajul și calitatea ingredientelor pentru a obține rezultatele mult dorite. E foarte importantă puterea sa deoarece trebuie să coacă pâine. Toate informațiile le veți găsi în manualul de instrucțiuni dar și în cartea de rețete. E realizată din materiale de bună calitate și se observă că are și un mâner. Acest BM 900 W are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închisă

Specificații tehnice

Poate să facă o pâine de 900 grame, de aceea nu ar avea rost să măriți gramajele pentru a face o pâine mai mare. Puterea sa de 600 W mi se pare ok pentru o astfel de sarcină, iar consumul e destul de mic pe factură având în vedere că programul de coacere nu e așa de lung. Are 12 programe și 3 nivele de rumenire. Bineînțeles, alegerea opțiunilor se poate face destul de simplu cu ajutorul acelor butoane și ecranului LCD.

Pe partea de funcții are: programare întârziată, păstrare la cald (funcție automată) și panoul digital de care vă ziceam anterior. Programarea întârziată e o funcție des întâlnită adică se găsește și la alte electrocasnice. Accesoriile incluse sunt cam aceleași ca și la restul modelelor adică: lingura și cana gradată. S-ar putea să-l găsiți și pe altă culoare, însă codul său e puțin diferit (în terminație, în loc de W poate e o altă literă).

Având în vedere că are vreo 5 kilograme, acel mâner e bine venit. Alte caracteristici interesante sunt: vas de teflon, semnal sonor terminare, auto-menu și oprire automată.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu cană de măsurat care e foarte importantă deoarece gramajele trebuie respectate, realizată din materiale de bună calitate, e destul de puternică și coace o pâine destul de mare.

Minusuri: nimic într-un astfel de preț.

Concluzie

Acest Gorenje BM900W poate fi o investiție bună pentru acasă și nu vă recomand să o folosiți de prea multe ori pe zi (pentru a nu o solicita). Jos am pus o prezentare a unui model similar în care vă este prezentat cum poate fi folosit un astfel de aparat:

Te-ar mai putea interesa