Gorenje BM 900 ND, mașina pâine

Mașina de pâine Gorenje BM 900 ND poate fi folosită pentru prepararea pâinii cu greutate de 750-900 grame și e dotată cu LCD care poate primii comenzi touch și are un mecanism automat semințe. Arată bine pe culoarea aluminiu, iar mecanismul cu semințele e unul interesant despre care nu pot spune că l-am văzut la alte modele. Utilizarea aparatului nu va fi grea deoarece butoanele sunt mari fiind incorporate în display și astfel o persoană bătrână nu cred că va avea probleme cu apăsarea lor fiind vizibile. Prețul e unul foarte accesibil deoarece aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar despre fiabilitate se poate spune că e bună fiind susținută de o garanție de 2 ani extensibilă la 4 contra unei sume de undeva la 59 lei.

Poze

Cum arată

Specificaţii tehnice

BM 900 ND are capacitatea maximă de 900 grame și o putere de 615 W. Evident că puterea poate fi setată pe diferite nivele și că puteți prepara capacități inferioare. Are trei graduri pentru rumenire și 12 programe care vă vor ajuta să faceți ce pâine doriți. Ca accesorii primiți o cană și lingură de măsurare, dar nu știu nimic despre o carte despre o carte de bucate cum se obișnuiește să se ofere la modelele scumpe. Dimensiunile sunt destul de compacte, în opinia mea, și din acest motiv o să o puteți amplasa într-un loc înghesuit. Pe partea de pornire are funcția de pornire întârziată și la final se oprește automat așa încât pâinea să nu se ardă mai mult decât doriți.

Păreri pro şi contra

Pro: are câteva accesorii incluse, nu costă mult, arată bine pe argintiu cu negru, interiorul e iluminat ca la un aragaz, iar ecranul LCD va facilita introducerea datelor foarte simplu deoarece e cu touch control. Alte plusuri ar fi garanția de maxim 4 ani și brandul cunoscut pentru faptul că realizează în mare parte doar produse de lux. Contra: nimic, poate că era interesant dacă venea cu o carte cu diferite rețete, dar nu cred că vă va fi greu să căutați pe Internet cărțile diferiților bucătari cunoscuți pentru a prepara o pâine ca la carte.

Concluzie

Pentru a vă face o părere despre ce poate și cum arată am pus clipul de alături, dar trebuie să rețineți că aparatul arată aproximativ (50%) așa ca și cel din clip. Clipul vă va prezenta cam cum se poate prepara pâine și cum arată panoul de control, iar referitor la panou se poate vedea clar că funcțiile butoanelor sunt explicate.

Te-ar mai putea interesa