Gorenje BM 1400 E, mașină de pâine

Dacă vrei să mânci sănătos atunci ai putea începe prin a îți prepara pâinea. Un aparat care te va ajuta în acest sens e Gorenje BM 1400 E care e o mașină de pâine care poate prepara până la 1350 grame, adică suficient pentru o familie medie… acum depinde și câtă pâine mâncați.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile în care are carcasa din oțel, iar la interior e iluminată. Datorită acestor facilități putem spune despre electrocasnic că e unul premium. Iar, dacă vrei să vezi mai bine cum arată atunci acest lucru se poate vedea din imaginea alăturată.

Aparatul
Aparatul

Caracteristicile cu care se laudă acest model sunt puterea de 815W, posibilitatea de a seta gradul de rumenire (prin intermediul a 3 setări), numărul mare de programe (12 plus cel de pornire întârziată) și accesoriile la pachet.
Fiind un model din oțel are o greutate de aproape 9 kilograme, greutate care nu o să vă afecteze în vreun fel deoarece nu e laptop. Dar, când o să vreți să îl mutați atunci o să fie mai greu.
Prin intermediul capabilității de a prepara diferite cantități de pâine puteți prepara chiar și 900 grame (de exemplu) atunci când vreți faceți pentru două persoane sau ceva de genul.

Pe lângă beneficiile legate de sănătate, lucrurile pozitive la acest aparat sunt materialele de calitate din care e făcut, ușurința în utilizare și accesoriile utile livrate în pachet.
Ca minusuri ar fi că nu suportă o capacitate mai mare (1,5 kilograme) și … cam atât.

Deci, dacă te-ai hotărât că vrei să mănânci mai sănătos atunci un astfel de aparat te-ar putea ajuta în acest sens. Să nu crezi că poți face doar pâine cu aparatul acesta pentru că poți face și diverse prăjituri, dar nu ar fi bine să încerci orice rețetă luată de pe net deoarece multe sunt traduse din alte limbi și mai au unele omisiuni ori cantități greșite de ingrediente.
În rest, e un aparat numai bun, iar din clipul alăturat se poate vedea mai bine cum se prezintă.

Te-ar mai putea interesa