Gorenje BHP623E13X, hotă eficientă și performantă

Hota incorporabilă Gorenje BHP623E13X are un design elegant și pot spune că face parte din segmentul superior datorită performanțelor, consumului redus, nivelului de zgomot redus, finisajului anti-amprentă, filtrelor și iluminării cu tehnologie LED. Puteți alege cum să filtrați mirosul din bucătărie: prin evacuare sau prin recirculare cu filtru din carbon. E nevoie de această hotă dacă aveți o bucătărie foarte mare (peste 16 mp), dar calculul se face pentru capacitatea maximă a hotei iar voi o puteți folosi treapta mică sau mijlocie.

E oferit de un brand cu experiență și nu văd de ce nu ați alege-o. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă nu aveți incorporabile de la același brand, puteți alege hota de la Gorenje. Bineînțeles, se potrivește alături de o plită pe gaz cu finisaj argintiu sau poate chiar și cu una electrică dacă cuptorul e argintiu. Argintiul se asortează cu orice și poate da un plus de eleganță bucătăriei dacă e în același stil. Consumul e destul de redus la acest model ținând cont de puterea maximă, motiv pentru care a primit o clasă energetică C.

Clasa de iluminare e A pentru că are lămpi cu tehnologie LED, iar cu acestea plita va fi iluminată perfect și chiar spațiul din jurul plitei. Filtrele metalice sunt destul de bune pentru că vin însoțite de spuma poliuretanică care filtrază o mare parte din grăsime – clasa A.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine, e dotată cu buton Simplicity (utilizare ușoară), capacitatea de absorbție foarte mare, cele mai bune lămpi de pe piață. Chiar dacă costă dublu față de cele mai accesibile modele de pe piață, se vede diferența.

Gorenje BHP623E13X0 e una dintre cele mai avansate hote de pe piață și în acest buget, dar se poate observa ușor după capacitatea sa că nu e vorba de o hotă oarecare. De cele mai multe ori prețul e justificat, adică veți primi destul de multe pentru un buget destul de redus. Merită să faceți o astfel de investiție ținând cont că un astfel de aparat nu-l veți schimba în fiecare an.

Te-ar mai putea interesa