GoPro FullHD Hero2

GoPro FullHD Hero2 e un dintre cele mia bune camere sport alături de Hero3 și vine în două variante, adică motorsports și outdoor. Diferențele dintre aceste două modele constă doar în accesorii, adică vin cu accesorii diferite. Ambele modele au același preț, adică la poți lua la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc exagerat luând în considerație capabilitățile ei și numeroasele accesorii.

Poze

Nu arată foarte diferit față de alte modele de la GoPro, iar din a doua imagine se poate vedea ecranul LCD. Acesta e foarte mic și e suficient pentru a realiza setările necesare… după cum se va putea vedea din preview-ul de la final. Nu știu dacă vedeți din prima poză, însă e un aparat foarte mic care are o greutate de 90 grame ceea ce e foarte puțin.

E mică
Ecranul LCD

Specificaţii tehnice

Camera video sport GoPro Hero 2 poate filma Full HD, iar acest lucru e datorat în principal senzorului CMOS capabil. Normal că filmarea se realizează cu sunet, dar acest sunet e mono, adică pe un singur canal. Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la autonomie, chiar dacă aparatul are sub 100 grame deoarece bateria ține undeva la două ore jumătate. Încărcarea aparatului se poate face prin intermediul USB ori a unui încărcător la priză.

Păreri pro şi contra

Aparatul e unul pentru pasionații de sporturi extreme și de aceea nu prea contează aspectul exterior, ci doar rezistența la diferiți factori externi cum ar fi șocurile și apa. Spre deosebire de alte modele de Hero2, acesta poate filma Full HD, iar diferența dintre Full HD și HD e ca de la cer la pământ și de aceea cred că era necesar acest upgrade. Prețul pare mare la prima vedere, dar dacă ne uităm al accesorii atunci vedem că defapt suntem chiar în câștig deoarece separat am fi dat mai mult.

Concluzie

Probabil cum e sezonul de schi o să mergi undeva în Alpi și vrei să-ți filmezi aventura, iar un astfel de model ar fi foarte bun pentru așa ceva. E foarte bună chiar și pentru cei care se dau cu parapanta, iar lista de sporturi extreme „compatibile” e infinită. Despre utilizarea ei puteți să vă faceți mai bine o părere din clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa