Jocul God of War 4 – Ascension pentru PS 3

Dacă-ți plac jocurile atunci God of War 4 – Ascension pentru PlayStation 3 nu trebuie să-ți lipsească din colecția de jocuri PS3. În momentul de față e disponibil la comandă și e cu 30 de lei mai ieftin decât la alte magazine. Astfel, pentru un preț de circa 240 lei poți avea acest joc original începând din 12 martie 2013… deoarece atunci e lansarea.

Poster

Jocul
Jocul

Gameplay și povestea jocului

Acest joc era inițial doar single player, dar cu Ascension avem parte și de componenta multiplayer. În esență jocul este unul de acțiune-aventură la persoana a treia în care eroul principal e spartanul Kratos.
Multiplayer-ul e o confruntare dintre Sparte și Troia, unde jucătorii pot opta din ce echipă să facă parte. Jucătorul poate alege un zeu (de la Zeus la Hades) în numele căruia să poarte luptele. Iar, în funcție de alegerile făcute eroul nostru e echipat cu diferite arme.

Păreri pro şi contra

Pro: față de variantele anterioare acesta beneficiază de multiplayer; prețul de achiziție e unul bun; grafica e foarte bună; monștrii sunt realizați destul de bine, la fel și erou (care e chel); povestea (de tip puzzle) e una interesantă; se ridică la nivelul seriilor GOW și cred că și această versiune va fi un bestseller.
Contra: e 18+.

Concluzie

Dacă ești fan al filmelor Spartacus atunci mai mult ca sigur că acest joc – GOW 4 – îți va plăcea destul de mult, dar trebuie să te avertizez că e destul de violent în sensul că poți rupe capul adversarilor (monștrilor) și de aceea trebuie să ai minim 18 ani pentru a juca acest joc.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Jocul God of War 4 – Ascension pentru PS 3”

  1. Era cazul sa scoata GoW cu multiplayer deoarece ale jocuri similare aveau asa ceva de ani de zile.

Comentariile sunt închise.