Goclever Tab R93 9

Tableta Goclever Tab R93 9” e un model de dimensiuni generoase şi spun asta deoarece are un ecran de circa 9 inci. Are un design destul de reuşit, cu butoane senzitive în partea dreaptă şi cu un spate pe două culori (negru cu argintiu). Pozele de mai jos aparţin unui model destul de similar de la acest producător iar în clipul de mai jos se poate vedea cam cum se mişcă (calitatea e destul de proastă). Oricum, cu o astfel de tabletă veţi face o alegere bună deoarece are un ecran generos cu rezoluţie pe măsură, posibilitate vizionării de filme 720p pe tabletă sau pe un TV (prin HDMI). Având în vedere că îi lipsesc unele porturi, recomandarea mea pentru cei care au nevoie de porturi USB 2.0 şi mufă LAN e Tab I101. Tab R93 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pornită
Lângă cutie

Specificații tehnice

Procesorul cu care vine această tabletă e unul de tip ARM Cortex-A8 şi are o frecvenţă de 1 GHz. Chiar şi aşa, tableta se mişcă decent şi acest lucru e vizibil în filmarea de jos. Are un ecran multi-touch LCD LED în 4 puncte cu o diagonală de 9 inci şi o rezoluţie de 1280 cu 800 pixeli.

Având în vedere că Goclever Tab R93 nu vine cu Honeycomb sau cu Ice Cream Sandwich, nu are nevoie de mai mult de 512 MB de RAM. Memoria internă e de 4 GB şi poate fi mărită cu un card de memorie de tip MicroSD. Dotările ei sunt multe pentru un model de 9 inci, însă se putea mai bine (lipsă port USB 2.0). Acele dotări sunt după cum urmează: card reader, difuzoare stereo de 2 W (1 W fiecare), cameră WEB de 2 MP, suport pentru diverse fişiere media, multiple porturi (mini HDMI, mini USB, microfon şi ieşire audio) şi WLAN.

Chiar dacă are un acumulator de 6000 mAh, nu poate oferi o autonomie de 10 ore ca şi tabletele premium ci una de circa 5 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o greutate uşor sub 600 de grame, Android Gingerbread (2.3.1), suport Adobe Flash, HDMI, cameră web foarte bună, gagdet numai bun pentru navigare web iar lipsa 3G-ului poate fi soluţionată cu ajutorul unui smartphone cu opţiune Wi-Fi hotspot.

Minusuri: nu are porturi USB 2.0 ca modelul de 10 inci.

Concluzie

Acest tablet PC Goclever Tab R93 9 e un model bun oferit de un producător cu experienţă în domeniu şi care doreşte să concureze cu tabletele româneşti, însă nu se poate compara cu cele de la Achos, Samsung, Acer sau Lenovo. Jos am pus un clip cu aceasta şi în care se poate observa cât de bine se mişcă:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Goclever Tab R93 9”

  1. Am o problema cu acest produs,l-am achizitionat ieri(23.11.2012).Iar pe ecran dintr-o data mi-au aparut dungi colorate.va rog ajutati-ma

Comentariile sunt închise.