Goclever TAB R73 7

Tableta Goclever TAB R73 7 e un model premium venind ca o alternativă la I71 și față de acel model are câteva lucruri în plus cum ar fi un procesor A8, memorie RAM dublă de 512 mega, cameră de 2 megapixeli, bateria care ține mai mult, ecran multi touch și senzor G… la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e puțin mai mare. Chiar dacă are un preț pe jumătate cât alte tablete, fiabilitatea nu are de suferit deoarece are doi ani garanție oferiți de producător și acești se pot extinde la 4 contra unei sume care nu e prea mare.

Poze

R73 arată similar modelului 70 doar că are butoanele realizate în alt mod, dar în esență e cam același model cu hardware îmbunătățit. Se poate vedea că arată foarte bine, iar din clipul de la final o să puteți observa că nu e tocmai subțire, însă are multe porturi folositoare.

Pornită
Lângă cutie

Specificaţii tehnice

Ecranul lui R73 7 are 7 inci și o rezoluție de 800 pe 600 care vă va ajuta să vedeți filme 720p la o calitate bună. Vine cu un procesor bun și cu 512 RAMi ceea ce înseamnă că nu o să aveți probleme cu instalarea programelor de pe Market Android (SlideME) și trebuie spus că are Market-ul preinstalat. 😉 Playerul integrat al tabletului e unul foarte capabil, putând reda fără probleme chiar și *.mkv. memoria internă fiind de 4GB o să aveți suficient spațiu pentru, aplicații, jocuri și muzică, iar dacă vreți atunci puteți atașa un card deoarece are card reader.

Păreri pro şi contra

Îmi place la acest model că arată bine și vine cu multe porturi cum ar fi HDMI, USB; are cititor de carduri; camera are 2 megapixeli pentru ca pozele să fie cât mai calitative; bateria ține undeva la 5 ore; greutatea e una mică de puțin peste 300 grame. Din păcate bateria trebuie ținută cam mult la încărcat și asta e un dezavantaj.

Concluzie

Dacă vrei o tabletă ieftină și capabilă atunci modelul Goclever R73 ar fi o variantă bună chiar dacă are și câteva minusuri cum ar fi timpul de încărcare și faptul că nu vine cu Android 4. Însă cea mai nouă variantă de Android e una cu erori și versiunea 2.3 e cea mai stabilă în momentul de față. Alături e un clip cu un model similar și l-am pus pentu a vă face o părere despre cum arată meniurile cu aproximație.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Goclever TAB R73 7”

  1. Are Android 2.3.1 iar dacă ai internet wireless acasă (router wireless), internetul e gratis pe tabletă că doar o conectezi ca un laptop la router.

Comentariile sunt închise.