Goclever Tab I71 7

Dacă te interesează o tabletă ieftină care să fie și de calitate atunci modelul de tabletă Goclever TAB I71 7” ar fi una dintre variantele disponibile pe piață și iasă în evidență prin procesorul ARM 11 de un giga, memoria internă de 4 giga, ecranul de 7 inci și faptul că are un sistem de operare popular – Android 2.3. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » și analizându-l trebuie să recunoaștem că e unul dintre cele mai mici de pe piață.

Poze

Din imaginile de alături sper să vă faceți o părere despre cum arată. Imaginile sunt cu modelul 70 și trebuie știut că sunt două modele aproape identice doar logo-ul la modelul de față e pus în partea inferioară. Pentru a vă face mai bine o părere despre meniul tabletei vă invit să urmăriți preview-ul video de la final.

Pornită
Lângă cutie

Specificaţii tehnice

Goclever Tab I71 vine cu un procesor destul de bun de la ARM, iar ecranul său are o diagonală de 7 inci care are o rezoluție de 800 pe 400 pixeli, iar filmele se vor vedea destul de bine, chiar dacă nu e un ecran HD. Memoria RAM e de 256 mega, dar flash-ul (memoria internă) e de 4 giga ceea ce e ceva. Dacă memoria vi se pare mică atunci o puteți expanda în orice moment cu carduri de tip microSD.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un sistem de operare nou – Android 2.3; are o greutate mică de 344 grame; bateria ține destul de mult având 4000 de mAh; playerul integrat e unul foarte capabil, din moment ce poate reda chiar și mkv (nu știu dacă cu sunet dts); camera e una decentă.
Contra: ecranul e unul single touch și nu are 3G, dar venind cu port USB nu va fi greu să atașați un model 3G. (Pentru conectarea pe gratis la Internet există wi-fi și acest  I71 vine cu așa ceva și suportă standardele b și g.)

Concluzie

Goclever I71 e un model nou care impresionează prin faptul că e foarte ieftin, performanțe și design plăcut. În momentul de față nu are Android 4 poate pentru că încă nu e stabil, dar s-ar putea ca pe viitor să vină un update. Dacă sunteți așa pasionat de ICS atunci puteți lua de pe Android Market un launcher care să arate ca cel al Android versiunea 4. Pentru a vă face o impresie despre cum arată cu aproximație vă recomand clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Goclever Tab I71 7”

  1. Am cumparat acum cateva zile o tableta goclever tab i71, sunt foarte surprins de raportul dintre pret-calitate, merge foarte bine. Am o intrebare, am cam citit si la net, dar nu prea am gasit raspuns, ceva numit „Cell standby” mananca bateria, ma tine max 3 ore, pe cand am citit ca pe altii duce si pana la 6. Nu stiti cum pot sa opresc, sau ce as putea sa fac? Multumesc!

  2. Am cumparat si eu tableta asta la oferta si este ok, chiar sunt foarte multumita de ea. Un raport pret/calitate foarte bun 🙂

Comentariile sunt închise.