Goclever Tab I101 10

Tableta Goclever TAB I101 10″ are un procesor ARM11 de 1 GHz, o memorie RAM de 512MB, o memorie internă de 8GB şi Wi-Fi. Deci e vorba de un model ieftin cu caracteristici tehnice bune în special dacă o veţi folosi doar pentru navigare web şi vizionat filme. Sunt două variante disponibile pe piaţă: pe gri şi pe negru. Pozele de mai jos sunt cu varianta pe argintiu, însă pe negru arată mult mai bine. Se poate observa că această tabletă Goclever TAB I101 are toate porturile necesare, chiar şi mufă LAN RJ-45. Faptul că are porturi USB 2.0, poate fi considerat un plus însă nu ştiu la ce ar ajuta două astfel de porturi (unul cred că poate fi folosit pentru a conecta un modem 3G). Probabil un minus al acestei tablete ar fi autonomie de circa 4 ore, iar recomandarea mea e să vă conectaţi la net prin mufa LAN pentru a beneficia de o autonomie mai bună (de cel mult 4.5 ore) deoarece Wi-Fi-ul consumă. Cea mai bună alterntivă la acesta ar fi modelul de 7 inci – Tab I71 7. Însă acest I101 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Acasă
Porturile

Specificații tehnice

E vorba de un procesor Single Core de 1 GHz numit şi ARM11. Ecranul de 10 inci e unul LCD LED tactil de tip single touch. Are o memorie RAM de 512 MB şi una internă de 8 GB, care e mai mult decât suficientă în special că puteţi conecta stickuri de memorie USB la aceasta.

Pe partea de multimedia Tab I101 are cititor de carduri (microSD), difuzoare integrate de 1 W fiecare, cameră web de 2 MP şi suportă cam cele mai uzuale formate media. Are conectivitate mini HDMI (1.3), RJ-45, două porturi USB 2.0 Host, microfon şi ieşire audio. Se poate conecta la internet prin mufă LAN sau prin tehnologia wireless Wi-Fi.

Acumulatorul de 4000 mAh poate furniza o autonomie decentă de circa 4 ore, deci cât un laptop. Ca şi caracteristici speciale are senzor G 360, suport Flash, sistem de operare Android 2.2 Froyo, Android Market

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are Android Market, porturi USB 2.0, rezoluţie foarte bună pentru un ecran de 10 inci, cititor de carduri microSD, uşoară, memorie internă de 8GB, HDMI (puteţi conecta la un TV pentru vizionare 1080p) etc.

Minusuri: autonomia.

Concluzie

Tableta Goclever Tab I101 10 inci e cea mai bună tabletă de la acest producător, însă nu ştiu dacă poate concura cu modelele deja existente pe piaţă. Însă, acesta e prima tabletă cu un număr aşa de mare de porturi, motiv pentru care pe această parte are un avantaj mai mare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Goclever Tab I101 10”

  1. Am si eu o tableta „”go clever I101” si nu stiu cum pot trage subtitrarea la film ? ma poate ajuta careva ?

Comentariile sunt închise.