Goclever Navio 700 Plus RO

Un GPS ca acest sistem de navigație Goclever Navio 700 Plus RO se adresează atât profesioniștilor cât și amatorilor avansați având harta României instalată. Mai precis se adresează posesorilor de camioane și alte vehicule de dimensiuni mari și medii. Poate fi o adevărată investiție dacă folosiți autovehiculul în scop comercial (transport de marfă). Acesta vine ca alternativă la 700 Plus FERO, ambele având un ecran generos de 7 inci pe care se poate harta mult mai bine. Pe acest display puteți viziona și conținutul media de pe cardul de memorie sau de pe un player extern cu ajutorul intrării audio-video. Are și alte caracteristici speciale, cum ar fi: transmițător FM, browser web și modem dialup integrat. Deci puteți naviga pe net prin bluetooth și GPRS, dar și prelua apeluri fără să mai scoateți telefonul din buzunar – mâini libere prin bluetooth. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul Media Tek de 468 MHz care face ca GPS-ul să se miște excelent. Are o memorie internă de 4 giga și una RAM de 128 MB. Pentru extinderea memoriei se poate opta pentru un card SD de până în 8 GB. Are un ecran TFT LCD tactil de 7 inci care are o rezoluție excepțională – 800 cu 280 pixeli. Având în vedere că are interfață multimedia, puteți să vă bucurați filmele, melodiile și fotografiile preferate pe un ecran destul de generos. Având în vedere că nu are un difuzor integrat, acesta re o mufă jack de 3.5 mm la care se poate conecta un set de căști clasice. Pe partea de porturi are și mufă video 2.5 4 segmente dar și conectivitate USB. La capitolul comunicații are bluetooth.

Pe partea de software vine cu harta completă a României și Microsoft Windows CE 5.0. Autonomia acestui GPS e undeva la o oră și jumătate. Poate reda cela mai cunoscute fișiere media.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: calcul rapid al traseului, interfață multimedia, transmițător FM, mod zi/noapte, descriere detaliată a traseului, vizualizare 3D, browser web, mâini libere + DUN Internet.

Minusuri: nu are difuzor incorporat care ar fi fost util atunci când vizionați filme și sunt mai multe persoane în autoturism.

Concluzie

Odată cu achiziția acestui Navio 700 Plus RO de la Goclever veți beneficia de hartă cu clădiri 3D, navigare foto GeoPix, asistență trafic, posibilitate de înregistrare rută, de un player media compact și de compatibilitatea POI PLAZA.

Te-ar mai putea interesa