Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Goclever Navio 700 Plus FERO

Sistemul de navigație Goclever Navio 700 Plus FERO cu harta Full Europe e un GPS pentru camioane sau mașini mari care vine cu dotări premium cum ar fi bluetooth, Internet prin bluetooth, transmițător FM, suportul pentru carduri de 8 giga și multe altele. Vine ca o alternativă ieftină la 700 CAM FE. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Din lateral

Specificaţii tehnice

Goclever Navio 700 Plus FERO are un procesor Media Tek de 468 megaherți și stă destul de bine pe partea de memorie deoarece are 128 mega memorie RAM și flash de 4 giga. Memoria internă poate fi extinsă cu carduri microSD de maxim 8 GO.
Ecranul GPS-ului e de 7 inci și are suport senzitiv, iar claritatea lui e destul de bună datorită rezoluției mari de 800 pe 480 pixeli. Având un ecran mare e normal ca bateria să nu țină așa de mult și de aceea autonomia maximă e de circa 1,5 ore
Fiind un sistem de navigație premium are bluetooth, iar restul conexiunilor ar fi USB și jack audio. datorită faptului că are bluetooth PND-ul are acces la DUN internet și poate fi folosit pentru funcția handsfree. Nu știu dacă transmițătorul FM de care dispune ar putea fi inclus la capitolul conexiuni, dar trebuie amintit aici.
Pe partea de software stă decent deoarece are Windows CE 5 în condițiile în care cea mai nouă versiune e 6, dar foarte bine e faptul că are harta Full Europa. Ca program de navigație are Goclever Via GPS dar dacă nu vă place programul atunci puteți instala altceva.
Pe lângă acel transmițător radio de care am pomenit mai sus, gadgetul are funcția de player multimedia și pentru navigarea pe internet există chiar un browser simplist. Playerul vine la pachet grație Windowsului.

Păreri pro şi contra

Pe partea de plusuri trebuie menționate prețul, sistemul de operare OK și multitudinea de funcții caracteristice unui GPS premium.
Contra achiziției ar putea fi OS-ul care e bun, dar nu e cea mai actuală versiune.

Preţuri (cel mai mic preţ)

724 lei e un preț aproximativ, dar și dacă ar costa 800 lei tot ar fi un preț mic pentru un navigator de camioane.

Alternative

700 CAM FE e o alternativă mai performantă, dar și cu un preț mare (costă cu vreo 100 lei în plus)

Concluzie

Aparatul din review e foarte bun și pentru a vă convinge am pus un clip de prezentare al modelului 500 Plus care e foarte similar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu