Goclever Navio 700 CAM FE

Un nou GPS e acest sistem de navigaţie Goclever Navio 700 CAM FE Full Europe care e recomandat de faptul că are un ecran mare (de 7 inci), multiplele conexiuni (USB, bluetooth şi altele), faptul că memoria poate fi extinsă, are un preţ accesibil, are player multimedia (poate reda o mulţime de formate media), transmiţător radio FM (prin care poţi asculta muzica de pe GPS pe radioul camionului) şi are Internet (are şi browser web). Ceva similar ar fi un Navigon 70 Caravan & Truck care e de la Navigon. Are un preț bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Goclever Navio 700 este un GPS destinat „şoferilor profesionişti”. E special pentru camioane şi are un ecran de 7 inci care permite vizualizarea unei mari părţi din hartă în timp ce conduci. Are procesor Mediatek de 468 megaherți, iar pe partea de memorie are 128 mega de RAM, Flash ROM de 4 giga și suportă carduri micro SD de maxim 8 giga. Ecranul e unul de 7 inci și are suport touch fiind un ecran de tip LCD TFT. Stă bine şi al capitolul conexiuni deoarece are jack pentru sunet, USB şi bluetooth. Pe partea de software are sistemul de operare Windows CE 5, Goclever VIA GPS 3 şi harta întregii Europe – Full Europe. Poate reda video, foto şi audio, deci este un media player. Are şi transmiţător FM, mâini libere, internet şi rear camera Wireless.

Păreri pro şi contra

Pro: e special pentru camioane, are ecran de 7 inci (e foarte mare în comparaţie cu cele de 4 sa 5 inci), are bluetooth pentru mâini libere, memoria poate fi extinsă prin carduri de memorie, are transmiţător FM aşa încât să piteţi asculta muzica de pe GPS la radio şi o mulţime de alte facilităţi. Probabil una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui GPS pentru camoiane ar fi faptul că are ecranul mare şi că vine cu harta întregii Europe.
Contra: e cam scump.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Cel mai bun preţ e undeva la 699 lei, dar dacă vreţi ceva mai ieftin atunci ar trebui să analizaţi alternativele de mai jos. Navigon 70 Caravan & Truck ar fi ceva similar acestui GPS, dar de la un alt producător. De la Goclever ceva mai ieftin ar fi un Navio 500 Plus FE, dar nu e special pentru camioane.

Concluzie

Dacă eşti şofer pe camion şi faci des drumuri în afara ţării atunci acest GPS sau sistem de navigaţie Goclever Navio 700 CAM FE te va ajuta foarte mult deoarece e special pentru autovehiculul tău şi aş putea spune că nu este un moft, ci o necesitate.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Goclever Navio 700 CAM FE”

Comentariile sunt închise.