Goclever Navio 500 Plus FE

Sistemul de navigaţie Goclever Navio 500 Plus FE cu harta Full Europe este similar lui Goclever Navio 400 RO doar că nu are harta României, ci a întregii Europe. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi-l recomandă faptul că poate afişa clădiri 3D, are browser Internet, transmiţător FM, player multimedia prin USB, handsfree (datorită bluetooth-ului), se poate folosi de bluetooth sau GPRS pentru a naviga pe Internet (de aceea are browser web).

Poze

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Goclever Navio 500 Plus este un GPS cu procesor de circa 450 megaherţi model Madiatek 3351. Stă la fel de bine ca Navio 400 RO la partea de memorie deoarece are 64 mega de RAM, Flash ROM de 8 giga şi oferă posibilitatea extinderii memoriei printr-un card microSD. Ecranul acestui GPS are o diagonală de 5 inci care are o rezoluţie de 800 pe 480 pixeli şi care poate reda până la 64 mii de culori. Ecranul lui Navio 500 are suport touch şi e de tip TFT LCD. Are un chip Mediatek MT 3328 şi trebuie spus că nu e vorba de procesor, ci de un cip pentru GPS sau cip de GPS. La capitolul conectivitate are jack pentru sunet, USB şi bluetooth pentru handsfree. Pe partea de software are MS Windows CE versiunea 5, Goclever VIA GPS 3 şi harta Full Europe. Bateria GPS-ului este una de tip Litiu Ion şi are o autonomie de lucru de 1,5 ore.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftin, poate fi catalogat ca GPS premium, are bluetooth, harta întregii Europe, ecran de 5 inci şi cu acest aparat poţi naviga pe Internet prin bluetooth sau GPRS.
Contra: firma care îl produce – Goclever – nu este la fel de populară ca Mio sau altele, dar se pare că face aparatură la fel de bună.

Preţuri (cel mai bun preţ)

489 lei este un preţ aproximativ pentru acest GPS şi am impresia că este şi cel mai mic preţ de pe piaţă. Navio 400 e o alternativă mai ieftină care are doar harta României, un ecran mai mic (cu o rezoluţie mai mică), un preţ mai accesibil şi mai puţine conexiuni (nu are bluetooth, de exemplu).

Concluzie

Dacă vrei un GPS ieftin şi premium în acelaşi timp atunci un sistem de navigaţie Goclever Navio 500 Plus FE (Full Europe) ar fi una dintre cele mai bune variante. Nu este un GPS Mio, dar e la fel de bun, la un preţ accesibil.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Goclever Navio 500 Plus FE”

  1. Garanție de 2 ani dă magazinul online și produsul ajunge în aproximativ o zi prin curier.

Comentariile sunt închise.