Goclever Navio 400 RO

Sistem de navigație Goclever Navio 400 RO are un preț bun Vezi prețul special de azi » și vine ca o alternativă la Goclever 350 Raide și ar fi recomandat de faptul că ieftin, are un sistem de operare popular pe GPS-uri – Windows CE – și prin faptul că oferă posibilitatea extinderii memoriei prin card microSD. Îl recomand și datorită faptului că ar fi foarte util celor care merg acum în vacanță prin țară, iar cu acest GPS mai mult ca sigur că nu se vor rătăcii. O alternativă pentru cei care vor să meargă în vacanţă peste hotare ar fi un Goclever Navio 500 Plus FE.

Poze

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Goclever Navio 400 RO este un GPS care e dotat cu un procesor Mediatek 3351 la o frecvență de 468 megaherți. Pe partea de memorie are 64 giga MB de RAM, memorie maximă de 8 giga Flash și oferă posiblitatea de a îi extinde memoria prin carduri microSD. Ecranul e unul de 4,3 inci și are 64 mii de culori. Acest display e de tip TFT LCD cu capacitate touchscreen. Pe partea de conexiuni are jack sunet și USB. Iar, ca software are Windows CE versiunea 5 cu harta României preinstalată. Autonomia este destul de bună și e asigurată de o baterie Litiu Ion. Astfel, autonomia de lucru e de circa 1,5 ore și zic că ține destul de mult.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftin și ușor de manevrat. În această perioadă acest GPS este inclus într-un pachet promo alături de un aparat foto digital Olympus VG-120, iar acest pachet promo costă undeva la 499 lei fiind un pachet de vacanță.
Contra: nu are harta întregii Europe sau bluetooth pentru handsfree.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Acest GPS costă undeva la 249 lei, iar pachetul de vacanță costă undeva la 499 lei. Unora probabil că le convine pachetul promoțional dacă aveau nevoie și de o cameră foto, iar cei care vor doar un GPS probabil că vor cumpăra doar GPS-ul. Mio Spirit SS670 ar fi singura alternativă (cu harta României) despre care am mai scris. Am scris despre mai multe sisteme de navigație, dar niciunul care să fie așa ieftin și să aibă harta României. Sau o alternativă ar fi şi Goclever 350 Raide care e doar pentru motociclete.

Concluzie

Dacă vrei un GPS ieftin pentru România atunci acest sistem de navigație Goclever Navio 400 RO ar fi una dintre cele mai ieftine variante. Ar fi perfect pentru persoanele care vor să facă un tu al României cu mașina și vor să nu se rătăcească pe parcurs. Dacă ar fi să-i dau o notă probabil că i-aș da nota 8 deoarece nu are bluetooth și nici nu e cu un hardware strălucit, dar își va face treaba destul de bine fiind un GPS excepțional pe bani puțini.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Goclever Navio 400 RO”

Comentariile sunt închise.