GoClever 9.7 TAB R974.2, tabletă mare cu ICS

Tableta GoClever 9.7 TAB R974.2 e una ceva mai mare decât celelalte și e evident din numele său – ecran de 9.7 inci. Poate fi folosită ca și o consolă portabilă însă nu e chiar așa de portabilă deoarece tabletele mari sunt și grele. Tabletele mari sunt și performante de aceea pot fi folosite pentru mai multe. Acest gadget e unul destul de interesant în special datorită sistemului Android. Pe alte tablete mai scumpe există și sisteme ca Windows sau iOS. Cu toate acestea, tabletele cu Android reprezintă alegerea accesibilă. Aceasta dar și alți producători sunt o recomandare pentru cei nu vor dotări prea bune.

Prețul său e destul de bun având în vedere concurența de la producători precum Samsung, LG, Apple, Asus etc. Totuși nu se poate compara cu una de la acei producători, în special la autonomie și ecran. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

În general, procesoarele cu două nuclee sunt suficient de bune iar procesorul grafic e Mali 400 la 400 MHz. Din poza de sus se poate observa că poate rula jocuri destul de interesante. Ecranul de 9.7 inci e unul HD și are unghiuri de vizibilitate generoase datorită panoului IPS.

Pe partea de stocare are o memorie internă de 16GB de aceea nu mai e nevoie de un card. Ca și dotări are următoarele: cameră web de 2MP, cameră principală de 2MP, bluetooth, WiFi, baterie decentă (68000 mAh) etc. Are un Android 4.0 care e cunoscut și sub numele de Ice Cream Sandwich (vine cu suport flash pentru browser și astfel nu mai e nevoie de aplicație). Puteți conecta căști sau o tastatură wireless cu ajutorul portului jack și a tehnologie wireless bluetooth.

Plusuri: are o autonomie de circa 6 ore în mod office, cameră web destul de performantă, suficientă memorie RAM, bluetooth etc.
Minusuri: nu prea are.

GoClever 9.7 TAB R974.2 e una dintre cele mai accesibile tablete de pe piață, motiv pentru care o recomand dar nu are Android Jelly Bean ca și restul tabletelor, ci ICS. Jos am pus o prezentare a acestei tablete și cred că vă veți face o idee bună despre cum arată aceasta, dar și cam ce poate să facă.

Te-ar mai putea interesa