GoClever 9.7″ TAB Orion 97, tabletă Quad Core

Tableta GoClever 9.7″ TAB Orion 97 e o tabletă destul de performantă care poate fi bună pentru cei pasionați de partea multimedia a unei tablete. Dacă vi se pare prea mare ori prea scumpă. Există modele alternative destul de bune ca și aceasta sau similare cu aceasta. Jos am pus o poză cu aceasta pentru a vedea mai bine cum arată din față sau din spate. Ca și la majoritatea tabletelor și la aceasta spatele e colorat diferit și e mat pentru un grip mai bun. prețul ei e atractiv și astfel poate concura cu tablete foarte cunoscute. Dacă nu vreți o autonomie de 2 ori mai mare, un ecran mai detaliat sau o cameră web performantă, aceasta e tableta perfectă.

Costă mult mai puțin decât un desktop sau laptop, dar tot un telefon cu Android e mai ieftin doar că ecranul e mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul de 1 GHz e o alegere excelentă deoarece are 4 nuclee iar cel grafic e PowerVR SGX544MP2. E recomandat ca procesorul să aibă cel puțin 2 nuclee. Ecranul de 9.7 inci e de 1024 cu 768 pixeli iar tehnologia multi-touch e standard. Restul componentelor sunt: memorie RAM 1 GB și memorie internă 8GB.

Nu are dotări prea speciale la un așa preț dar are acele dotări care le vedeți pe alte modele: cameră web de 0.3 MP, port audio, WiFi, slot pentru card, cameră de 2 MP etc. Portul HDMI e o dotare mai deosebită și cu ea puteți conecta un monitor sau un TV la tabletă. Android-ul e la o versiune Jelly Bean 4.2.

Plusuri: procesorul cu 4 nuclee, port HDMI, ecran HD, autonomie maximă de 6 ore, arată bine și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea are la un așa preț.

GoClever TAB Orion 97 e una dintre acele tablete de 9.7 inci care pot fi folosite acasă, în oraș, la locul de muncă sau la școală. Cu o tabletă ieftină veți economisi bani pentru viitoare tablete. Astfel, puteți schimba mai des tableta fără a depune un efort financiar mare. Nu cred că poate înlocui un desktop sau un laptop deoarece sistemul de operare diferă, poate doar dacă vă rezumați strict la navigare web, aplicații simple, socializare etc.

Te-ar mai putea interesa