GoClever 8″ TAB R83.2, tabletă cu husă și tastatură

GoClever 8″ TAB R83.2 e o tabletă cu Android 4.1, procesor decent, spațiu de stocare bun și 1GB RAM. Diagonala ecranului e destul de generoasă și reiese din denumirea sa. Jos am pus atât un clip cât și o poză pentru a vă face o idee. Sunt incluse accesoriile următoare: husă și tastatură. Puteți alege o tastatură wireless pentru orice tabletă cu bluetooth. Aceasta poate fi folosită pentru a accesa internetul sau să folosiți aplicații. Vine cu un pachet de aplicații, dar puteți instala și alte aplicații din Google Play. Puteți alege să citiți cărți dacă nu aveți un ebook reader sau să socializați dacă e un hotspot în apropiere.

Jos am pus o poză cu pachetul și se poate vedea cum arată cutia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Un Dual Core poate fi suficient de bun și nu va fi nevoie de altul cât timp nu o luați doar pentru jocuri. Poate rula jocuri, aplicații, filme și altele dar o tabletă poate fi folosită pentru mai multe. De aceea, mulți aleg o tabletă decât un laptop, chiar dacă sistemul de operare e diferit. Totuși, există tablete cu Windows dar acelea nu sunt la fel de accesibile.

Ecranul de 8 inci e unul IPS cu rezoluție 768p, deci puteți încerca filme la calitate HD sau jocuri cu detalii mai bune. Pe partea de memorie RAM are o capacitate de 1 GB, dar utilizabilă e mai puțină deoarece sistemul și aplicațiile folosesc și ele din resursele tabletei. Același lucru pot spune și despre memoria de stocare.

Are dotări bune după părerea mea: HDMI, WiFi, bluetooth, USB, jack audio etc.

Plusuri: are HDMI, sistem de operare JellyBean, ecran HD, slot pentru carduri, autonomie maximă de 5 ore și altele.
Minusuri: nu prea are.

GoClever 8″ TAB R83.2 e una din recomandările mele și îmi place că are toate porturile pe o sigură parte. Spatele său e gri mat pentru un grip mai bun și spun asta deoarece partea din față e negru lucioasă. Chiar dacă am pus un clip cu pachetul său, jos am postat un clip cu despachetarea sa pentru a vedea mai bine cum arată și cam care e conținutul său.

Lasă un comentariu