GoClever 7 TAB Orion 70, tabletă Duad Core

Tableta GoClever 7 TAB Orion 70 e una destul de performantă deoarece are un procesor Duad core (grafic Quad Core), 1GB de RAM și Android 4.2. Rezoluția ecranului putea fi mai bună dar și așa e plăcută pentru o diagonală de 7 inci – 600p. Îmi place cum arată și spatele său nu e pe negru, ci pe alb. E o combinație interesantă, dar e bine ca spatele să fie mat iar culoarea nu are mare importanță. Tabletele de 7 inci sunt cele mai portabile modele deoarece o tabletă mică e și ușoară. Nu pot înlocui un laptop deoarece sistemul de operare e diferit iar modul de interacțiuni poate diferi și el (există laptopuri cu touch screen). Îmi plac tabletele dar și gadgeturile convertibile.

Pentru cei care au de ales între un telefon și o tabletă, le recomand telefoanele de tip phablet (cu ecran peste 5 inci). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Dual Core de 1GHz nu e cel mai bun dar poate fi suficient, în special dacă vă plac și jocurile. Are un ecran de 7 inci, iar acestea nu au o rezoluție prea mare. Ecranul touch e unul de 7.9 inci iar rezoluția e una modestă – 1024 cu 600 pixeli. Aceasta nu e una HD dar rezoluția e destul de apropiată.

Puteți folosi orice aplicație deoarece are 1GB RAM și un spațiu de stocare de 8GB (utilizabil ceva mai puțin). Are un slot pentru carduri dar e nevoie de unul pentru cei pasionați de filme, jocuri și muzică. Autonomia maximă poate fi atinsă doar dacă navigați pe web și nu solicitați prea mult configurația. În general, tabletele ieftine nu primesc multe upgrade-uri software.

Plusuri: are ieșire HDMI, autonomie maximă de 5 ore, arată bine, e accesibilă și are o versiune bună de Android.
Minusuri: nu are o cameră web prea performantă.

GoClever 7 TAB Orion 70 nu e genul de tabletă care să impresioneze la toate capitolele, dar poate impresiona la cele mai multe dintre ele. Nu e vorba de o tabletă premium, motiv pentru care rezoluție e mai mică, autonomia pe jumătate și nu are ultimul Android. O tabletă cu toate cele costă cel puțin dublu.

Te-ar mai putea interesa