GoClever 7″ TAB Aries 70, tabletă compactă cu 3G

GoClever 7″ TAB Aries 70 e o tabletă compactă cu performanțe ridicate, dotări decente și Android 4.2 Jelly Bean. Nu prea are concurență deoarece prețul e destul de bun. Nu e vorba de un producător nou, ci mai degrabă de unul cu experiență. Acesta oferă și alte tipuri de gadgeturi, cum ar fi GPS-urile. Chiar și această tabletă poate fi folosită ca un sistem de navigație deoarece are 3G și GPS, e nevoie doar de un program de navigare corespunzător. Arată bine pe negru și poate fi o consolă portabilă deoarece are un procesor cu 4 nuclee. Veți găsi destul de multe jocuri chiar și gratuite care o să vă placă. Nu are camere foto prea performante însă nici nu puteți avea pretenții.

Cam toate tablete oferă slot pentru card, iar un card de memorie presupune o extindere a spațiului de stocare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul său e unul de 1.2 GHz cu 4 nuclee iar cel grafic e PowerVR SGX544. Procesorul grafic poate reda jocuri 3D fără probleme ori filme. Având în vedere că ecranul de 7 inci e HD, nu are sens să redați filme la calitate video mai mare. Apreciez că are un panou IPS deoarece unghiurile de vizibilitate sunt maxime (poate că vă este de folos).

Are 1 GB de RAM, astfel puteți beneficia de un multitasking bun și nu recomand tablete cu memorie mai mică. Spațiul de stocare utilizabil e mai mic de 8GB, de aceea ați putea opta pentru un card. Are două camere foto 0.3MP+2MP, bluetooth, WiFI și 3G. Cu bluetooth puteți conecta periferice wireless.

Autonomia de 5 ore e doar în modul office deci nu e așa și când vă jucați jocuri 3D. O puteți folosi ca un telefon dar eu nu prea o recomand deoarece e mare.

Plusuri: autonomie satisfăcătoare, portabilă, poate fi folosită ca telefon, procesor decent și altele.
Minusuri: camera foto nu are un senzor prea mare.

GoClever TAB Aries 70 e doar o tabletă de la acest producător, iar dacă nu veți folosi 3G-ul și vreți ceva mai ieftin, cu siguranță veți găsi o tabletă care să vă placă. Dacă nu ați mai văzut această tabletă în realitate, jos am postat un clip cu despachetarea ei pentru a cunoaște mai bine conținutul pachetului.

Te-ar mai putea interesa