Gigabyte nVidia GeForce GTX 670

Față de modelul de referință, noua placa video Gigabyte nVidia GeForce GTX 670 OC e un model gata overclockat (din fabrică), motiv pentru care are și un preț ceva mai diferit. Acest overclocking presupune performanțe cu 10% mai mari și cu siguranță se apropie de cele ale modelului 680. Deci aveți toate motivele să optați pentru aceasta. Bineînțeles mai e și 690-ul, dar cine și-l permite? Spun asta pentru că costă dublu și deci nu-i văd rostul… Dacă doriți să optați pentru acest ode, trebuie să știți că are două DVI-uri, un HDMI și un DisplayPort. Având în vedere că necesită două alimentări: una de 6 pini și alta de 8 pini, are un consum pe măsură și de aceea o sursă de 550 W ar fi numai bună. În pachetul său veți găsi toate accesoriile necesare chiar și adaptorul VGA. Acest GTX 670 de la Gigabyte are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Cutia și placa
Cele două alimentări - cu 6 și 8 pini

Specificații tehnice

Având în vedere că a apărut anul acesta, e normal să facă parte din seria 600, să vină cu tehnologie 28 nm și slot PCI Express 3.0. Procesorul său are o frecvență de 980 MHz, iar memoria sa de 2GB e de 256 biți la 6008 MHz. În unele jocuri veți observa că diferențele de performanță între aceasta și GTX 680 sunt similare: Metro 2033 45 fps, Lost Planet 2 75 fps etc. Cât despre consum și temperaturi, GTX670-ule are o temperatură mai bună și un consum similar având în vedere că e o variantă OC. Datorită celor trei coolere, veți avea o răcire perfectă chiar și pentru gaming Full HD și astfel nu veți avea nevoie de coolere suplimentare la carcasă. Ca și tehnologii prezintă: Cuda, PhysX, SLI și 3D Vision. Deci dacă nu aveți de gând să vă luați trei monitoare, măcar să vă luați unul 3D sau un televizor 3D Ready.

Pentru a vă face o idee despre performanțele ei, v-am postat un clip:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: temperaturile sunt destul de bune chiar și când o solicitați, face față cu brio oricărui joc, arată bine și are toate porturile de care ați putea avea nevoie.

Minusuri: consum destul de mare.

Concluzie

Cu siguranță această placă video e una reușită având în vedere că e mai ieftină decât predecesoarea (680) și prezintă același performanțe. Jos am pus un clip cu prezentarea ei și puteți să vă faceți o idee despre ea și conținutul pachetului:

Lasă un comentariu