Gigabyte nVidia GeForce GTX 670

Față de modelul de referință, noua placa video Gigabyte nVidia GeForce GTX 670 OC e un model gata overclockat (din fabrică), motiv pentru care are și un preț ceva mai diferit. Acest overclocking presupune performanțe cu 10% mai mari și cu siguranță se apropie de cele ale modelului 680. Deci aveți toate motivele să optați pentru aceasta. Bineînțeles mai e și 690-ul, dar cine și-l permite? Spun asta pentru că costă dublu și deci nu-i văd rostul… Dacă doriți să optați pentru acest ode, trebuie să știți că are două DVI-uri, un HDMI și un DisplayPort. Având în vedere că necesită două alimentări: una de 6 pini și alta de 8 pini, are un consum pe măsură și de aceea o sursă de 550 W ar fi numai bună. În pachetul său veți găsi toate accesoriile necesare chiar și adaptorul VGA. Acest GTX 670 de la Gigabyte are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia și placa
Cele două alimentări - cu 6 și 8 pini

Specificații tehnice

Având în vedere că a apărut anul acesta, e normal să facă parte din seria 600, să vină cu tehnologie 28 nm și slot PCI Express 3.0. Procesorul său are o frecvență de 980 MHz, iar memoria sa de 2GB e de 256 biți la 6008 MHz. În unele jocuri veți observa că diferențele de performanță între aceasta și GTX 680 sunt similare: Metro 2033 45 fps, Lost Planet 2 75 fps etc. Cât despre consum și temperaturi, GTX670-ule are o temperatură mai bună și un consum similar având în vedere că e o variantă OC. Datorită celor trei coolere, veți avea o răcire perfectă chiar și pentru gaming Full HD și astfel nu veți avea nevoie de coolere suplimentare la carcasă. Ca și tehnologii prezintă: Cuda, PhysX, SLI și 3D Vision. Deci dacă nu aveți de gând să vă luați trei monitoare, măcar să vă luați unul 3D sau un televizor 3D Ready.

Pentru a vă face o idee despre performanțele ei, v-am postat un clip:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: temperaturile sunt destul de bune chiar și când o solicitați, face față cu brio oricărui joc, arată bine și are toate porturile de care ați putea avea nevoie.

Minusuri: consum destul de mare.

Concluzie

Cu siguranță această placă video e una reușită având în vedere că e mai ieftină decât predecesoarea (680) și prezintă același performanțe. Jos am pus un clip cu prezentarea ei și puteți să vă faceți o idee despre ea și conținutul pachetului:

Te-ar mai putea interesa