Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Gigabyte nVidia GeForce GTX 650, placă video gaming

Actualizare: Gigabyte nVidia GeForce GTX 650 (varianta de 1GB) costă 499 lei, deci economisești 30 de lei și primești cadou un Cupon Bundle nVidia GeForce GTX 650, 650TI în valoare de 249 lei. Această ofertă – Cupoane valorice Nvidia Free to Play – e valabilă în perioada 18.04-31.05.2013.

Articolul din 18.12.2012:
Gigabyte nVidia GeForce GTX 650 OC e placă video bazată pe cipul GTX650 și vine în două variante de configurație: 1GB și 2GB. Datorită faptului că vine în mai multe variante de memorie și prețul diferă, deci placa de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi care este unul de plecare. E o placă video de gaming (poate vreți să ziceți că toate sunt de gaming, însă nu e așa deoarece există și modele business/profesionale) care e destinată acelora care nu au prea mulți bani dar vor să ruleze pe PC-ul lor cele mai noi jocuri. În comparație cu Gainward GT 640 e mult mai puternică, deci nu e comparabilă cu modelele GT.

Poze

De alături vă puteți face mai bine o părere despre cum arată placa și despre ce e în pachet. Nu e o placă mare, iar principalele sale porturi sunt VGA, DVI și HDMI, iar alte variațiuni ar putea avea DisplayPort. În general modelele cu portul amintit anterior nu au VGA, dar nu cred că e o problemă deoarece majoritatea monitoarelor moderne au HDMI.

Pachetul

Pachetul

Placa

Placa

Specificaţii tehnice

Placa nVidia GeForce GTX650 de la Gigabyte vine cu un procesor de 1058 Mhz care e unul din seria 600. Memoria e de unul sau doi giga având o frecvență de 5000 și o lățime de bandă de 128 biți. Detaliile tehnice de alături ne demonstrează că placa e una foarte puternică și probabil că vă faceți griji cu referire la răcire, însă nu trebuie deoarece are răcire activă cu ventilator.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și performanță e unul foarte bun; suportă cele mai noi tehnologii, iar datorită suportului PCI Express 3.0 o să o puteți monta pe cel mai noi plăci de bază; vine cu suport 3D deoarece e Nvidia 3D Vision Ready; poate reda filme la calitate 1080p; jocurile pot fi rulate la rezoluție Full HD, însă poate că HD ar fi mai bine pentru a le rula fluent.
Contra: nimic.

Concluzie

Cred că această placă e una foarte bună pentru cei care vor să vadă un film la calitate maximă ori vor să se joace jocuri genul Metro 2033. Despre cum merg jocurile cu această placă se poate vedea în clipul de mai sus, iar din preview-ul de alături puteți vedea mai multe detalii despre placă. Din nou despre benchmark-uri vreau să spun că nu ar trebui luate neaparat în considerare deoarece performanțele plăcii depind și de cât de echilibrate sunt celelalte componente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu