Gigabyte nVidia GeForce GT 630

Gigabyte nVidia GeForce GT 630 e o placă numai bună pentru cei pasionați de jocuri și care sunt în căutarea unei plăci video mai ieftine. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar principalii competitori sunt MSI GT 630 și Gainward GT 630. Poate fi utilizată cu succes la asamblarea unui sistem multimedia ori de gaming deoarece scorurile în Dirt 3 și 3DMark sunt optime.

Poze

Se poate vedea că e o componentă destul de compactă care beneficiază de o răcire activă datorită ventilatorului. Pachetul e unul basic, dar o să conțină CD-ul cu drivere. În a doua imagine nu se văd conectorii, însă trebuie precizat că fiecare variantă are alți conectori… de exemplu cea scumpă are și DisplayPort.

Pachetul
Pachetul
Placa
Placa

Specificaţii tehnice

Gigabyte GT 630 e o placă grafică foarte bună care are o memorie dedicată de minim 1GB, iar busul acesteia e de 128 biți. Suportă ultimele tehnologii printre care se numără 3D Vision. Performanțele în jocuri sunt foarte bune, dar cred că cel mai bine ar fi să jucați jocurile la rezoluție HD – 1366 pe 768 pixeli, deoarece la această rezoluție FPS-urile sunt ridicate. Se poate monta pe PCI E 2.0, deci pe majoritatea plăcilor de bază.

Păreri pro şi contra

Pro: vine în două variante diferențiate în principal prin capacitatea memoriei, frecvențe și conectori; raportul dintre preț și performanță e unul foarte bun; vine cu o garanție de 3 ani; beneficiază de cei mai noi conectori cum ar fi VGA, DVI, HDMI și Display Port (conectorii depinde de variantă); răcirea e una foarte eficientă.
Contra: nimic.

Concluzie

Cu toții ne dorim un PC bun la toate, iar placa aceasta video te va ajuta să poți rula cu el filme 1080p și ultimele jocuri apărute pe piață. Trebuie să fim conșțienți că nu e la fel de bună precum modele de 1000 sau 2000 de lei, dar poate rula jocurile fără laguri, dacă setați rezoluții mai mici, adică undeva ka 1366 pe 768 pixeli.
Despre placă se pot spune atâtea, iar pentru a vedea mai multe informații vă recomand preview-ul de alături care e unul foarte reușit. Cât despre teste, nu știu dacă sunt chiar așa de importante deoarece fiecare joc are grafica și cerințele sale.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Gigabyte nVidia GeForce GT 630”

Comentariile sunt închise.