Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Gigabyte nVidia GeForce GT 430

Placa video Gigabyte nVidia GeForce GT 430 se adresează celor mai puţin pasionaţi de jocuri şi care şi-ar dori o configuraţie ieftină. Aceasta face parte din seria 400 care a fost lansată cu aproximativ un an şi încă mai face faţă pe piaţă. GT 430 vine cu DX11 dar şi cu alte caracteristici interesante care o fac destul de bună pentru a juca jocuri mai vechi sau noi la detalii medii (deci e un model low-end). dacă vă axaţi mai mult pe jocuri atunci un GeForce GTX 560 de la MSI ar fi ideal. E ideală pentru vizionarea de filme Full HD în special datorită ieşirilor HDMI şi DVI. Chiar dacă nu e o placă foarte nouă, vine cu suport pentru SLI şi are tehnologii precum NVIDIA 3D Vision sau OpenGL 4.0/4.1. Dacă v-aţi gândit să achiziţionaţi un astfel de model, aveţi de ales între trei modele interesante şi foarte asemănătoare. Numai că modelul mai scump binînţeles oferă mai multe, cum ar fi răcire cu două coolere. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Modelul cu două coolere

Modelul ieftin - cu un cooler

Specificaţii tehnice

Rezoluţia maximă suportată de acesta e 2560 cu 1600 pixeli iar frecvenţa RAMDAC e de 400 MHz. Pentru a vă putea instala această placă grafică, placa de bază are nevoie de un slot PCI Express 2.0 x16. Suportul pentru SLI îl veţi găsi doar pe modelul mai vechi dar şi aşa nu cred că va fi de utilitate în special că performanţele sunt destul de bune. Cu acesta puteţi ca de exemplu un Call of Duty Modern Warfare la rezoluţie 1080p cu cu 30-40 fps (cu i7 şi cel puţin 4 gigad e RAM), deci veţi putea şi un Crysis 2 la detalii medii şi jocuri ca NFS, Mafia 2 etc. la maxim.

Vine cu chipset NVIDIA, tehnologie de fabricaţie 40 nm, Pixel Shader versiunea 5.0 şi o frecvenţă de 700/730 MHz. Acesta are o memorie de 1 giga GDDR3 la o frecvenţă de 1.6/1.8 GHz cu bus 128 de biţi. Pe partea de tehnologii are PhysX, 3D Vision, PureVideo HD şi CUDA. Are ieşiri precum: VGA (D-Sub), DVI şi HDMI. Sistemul de răcire activă poate să difere de la o versiune la alta dar e recomand pe cel cu două coolere şi radiator.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: ieftină, are toate tehnologiile necesare chiar şi SLI pe versiunea mai veche, puteţi juca o mulţime de jocuri la detalii medii dar şi maxime.

Minusuri: nu o recomand pentru gaming Full HD.

Concluzie

Acest model de la MSI numit GT 430 e recomandarea mea de la NVIDIA într-un buget mic. Jos puteţi viziona despachetarea acestei plăci video:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu