Gigabyte Gsmart Saga S3, telefon Quad Core Dual SIM

Gigabyte Gsmart Saga S3 e o alegere bună dacă căutați un phablet performant de la un producător bun dar nu prea cunoscut. E combinația perfectă între o tabletă și un smartphone datorită dimensiunilor sale. Cu siguranță, nu oricine și-l poate permite dar e mai ieftin decât un telefon de la un brand precum Samsung, Sony, LG sau HTC. Arată bine și cred că nu veți regreta alegerea făcută. Nu prea are rost să luați multe accesorii pentru el, dar pentru că e așa de mare, veți găsi huse destul de ușor și o folie de protecție ar fi utilă. Îmi place că spatele are o suprafață mată pentru un grip mai bun.

Prețul său e corect și astfel poate concura cu mai orice model, dacă ținem cont de performanțe și bugetul respectiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Telefonul
Telefonul

E un smartphone pentru că are un sistem de operare corespunzător – Android 4.2 JB. Ecranul e unul tactil și e de 6 inch și cu rezoluție HD. Procesorul cu 4 nuclee e de 1.3 Ghz iar procesorul grafic e bun pentru jocuri sau aplicații diverse. Suportă carduri mari dar unul mai mare de 16GB nu are sens. Acesta are o memorie internă bună și una RAM la fel de bună, dar se putea și mai bine având în vedre cele mai bune telefoane de pe piață.

Pe partea de comunicații nu-i lipsește nimic, poate doar NFC. Are chiar și o cameră frontală de 2 MP, bună pentru video-convorbiri. Autonomia depinde de cum îl veți folosi dar e maxim 12 ore de convorbiri ori 255 ore în stand-by. E așa de bună deoarece e o baterie de 3000 mAh.

Plusuri: are un ecran HD generos, configurație bună, suportă două cartele, arată bine, cameră foto decentă și baterie destul de mare.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Gigabyte Gsmart Saga S3 e un telefon reușit din cele mai multe puncte de vedere și fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială deoarece nu e vorba de un producător nou pe piața electronicelor, însă nu s-a făcut remarcat. Clipul de jos e destul de util pentru cei care nu știu caracteristicile sale generale și vor să vadă cum arată din diverse unghiuri.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu