Gigabyte Gsmart S1205 DualSIM

Telefonul mobil Gigabyte Gsmart S1205 DualSIM e un telefon dual SIM care vine ca o alternativă cu Windows la GSmart G1317D și GSmart G1310 care au Android. Îl recomandă suportul pentru două cartele, ecran mediu ca mărime, suportul pentru carduri micro SD, prezența unei camere și prețul care nu depășește 1000 lei. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată foarte bine

Specificaţii tehnice

Gigabyte Gsmart S1205 e un smartphone cu ecran senzitiv și cu tastatură standard. Din păcate nu are suport 3G, dar e cu suport pnetru două cartele. Procesorul cu care vine e un MT6516 de 416 megeherți, iar pe partea de memorie are 128 mega memorie RAM, 256 ROM și i se poate atașa un card micro SD de până la 16 giga. Greutatea telefonului este una redusă, adică de 114,5 kilograme și asta îl va face un telefon ușor de cărat prin buzunar.
Vine cu Microsoft Windows Mobile versiunea 6.5. Ar fi fost interesant dacă venea cu Android, dar au apărut modele și cu Android cum ar fi G1317D
Ecranul e de 3,2 inci și are o rezoluție de 240 pe 400 pixeli și sunt de părere că e un ecran de dimensiune medie. Stă destul de bine pe partea de conectivitate deoarece are GPRS clasa 12, bluetooth, wireless și micro USB. Are cameră cu o rezoluție de 3 megapixeli și are CMOS cu full focus. Bateria e una de 1320 mAh și e de tip Litiu Polymer. Trebuie spus că bateria ține destul de mult în regim de așteptare. Are radio FM, player multimedia și suportă chiar redarea de fișiere MPEG4. SAR-ul e de 1,1 W/kg și nu cred că e mare.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, vine cu un sistem de operare popular cum e Windows Mobile, are suport pentru două cartele SIM, prețul e acceptabil, are player multimedia destul de capabil, e cu ecran touch și are radio.
Contra: meniul e în limba engleză.

Preţuri (cel mai mic preţ)

699 lei e un preț aproximativ pentru acest telefon și nu cred că o să găsiți în altă parte mai ieftin. Poate va fi disponibil ca resigilat, dar mă îndoiesc deoarece e un telefon foarte apreciat și nu cred că cineva îl va returna. G1317D e o alternativă cu Android despre care am scris în trecut și are un preț asemănător. Poate unii vor aprecia modelul cu Android (cum e și G1310) datorită sistemului de operare, dar tot cam același lucru face ca și varianta cu Windows.

Concluzie

Dacă vrei un telefon în care să poți pune două SIM-uri atunci un telefon mobil Gigabyte Gsmart S1205 DualSIM ar fi de recomandat deoarece are o mulțime de detalii tehnice impresionante și e unul dintre cela mai vândute telefoane de acest gen.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Gigabyte Gsmart S1205 DualSIM”

  1. Chiar daca e cu Windows e foarte bun in comparatie cu alte telefoane cu sistem de operare necunoscut pentru ca pe Windows Mobil exista o sumedenie de aplicatii care te pot ajuta.

  2. Am acest telefon si pot sa zic ca ma enerveaza maxim. Daca deschizi aplicatii iti functioneaza incredibil de incet. Intrerupe si cand vorbesti la telefon.
    Este ori foarte prost configurat windowsul pe el sau ca si performante este 0.
    Nu mai vreau sa aud de Gigabyte.

Comentariile sunt închise.