Gigabyte GSmart G1345

Cei de la Gigabyte sunt cunoscuți pentru telefoanele lor Dual Sim de excepție, iar modelul Gigabyte GSmart G1345 este unul care nu face excepție de la regulă deoarece are cea mai nouă versiune de Android și un aspect de nota 10. Alți producători optează pentru Windows Mobile sau versiuni vechi de Android (2.2 de exemplu cum e la G1315), dar Gigabyte a pus în acest telefon ce e mai nou pe piață. Iar despre design se poate spune că seamănă destul de mult cu cel al telefoanelor HTC.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». La acest preț foarte bun ai incluse o mulțime de dotări și un design foarte reușit. Pe scurt dotările ar fi suportul 3G, dual SIM, wi-fi, memorie RAM de 512 mega și cameră de 5 megapixeli.

Poze

Ecranul
Camera

Specificaţii tehnice

Telefonul Gigabyte GSmart G1345 este un telefon inteligent cu suport 3G dar numai pentru un SIM. Greutatea e de puțin peste 123 grame, iar dimensiunile sale sunt destul de compacte. Însă nu dimensiunile sau greutatea telefonului sunt punctele foarte ale acestuia, ci faptul că are Android 2.3 și suportu Dual Sim.

Este și performant deoarece are un procesor de 800 megaherți model Qualcomm MSM7227T. Acest procesor e un ARM 11 construit pe platforma ARM 6 și nu suportă Adobe Flash, dar pentru Youtube există o aplicație. Memoria RAM e suficientă pentru sarcinile solicitante deoarece e de jumătate de giga, iar cea ROM e de 512 mega. Trebuie să știți că are și posibilitatea de a i se atașa un card de tip microSD de maxim 32 de giga.

Ecranul e măricel la 3,5 inci și are și o rezoluție decentă de 320 pe 480 pixeli. Se putea mai bine, dar e bine și așa. Vă dați seama că pozele făcute cu camera de 5 megapixeli se vor vedea bine doar pe un monitor și nu pe ecranul telefonului deoarece rezoluția și numărul de culori suportate sunt… decente. Normal că are două camere și ce e interesant e faptul că are etichetare geografică și astfel peste ani o să puteți identifica locațiile unde au fost captate amintirile.

Păreri pro şi contra

Pro: are geotagging, arată bine, vine la pachet cu Wi-Fi și 3G, prețul e modic, iar OS-ul e unul de actualitate.
Contra: nu suportă playerul complet al celor de la Adobe, adică Adobe Flash.

Concluzie

Telefonul de față e un veritabil smartphone cu suport pentru maxim două cartele și performanțele (la captarea pozelor și în aplicații) sunt unele care nu trebuie neglijate.

Te-ar mai putea interesa