Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Gigabyte GSmart G1315

Un nou dual sim e telefonul mobil Gigabyte GSmart G1315 care e o alternativă la G1310, G1345 şi G1317D. L-ar recomanda suportul Dual Sim, 3G, greutatea mică, ecranul senzitiva, prezenţa OS-ului Android şi are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Telefoanele celor de la Gigabyte sunt foarte populare deoarece au un excelent raport calitate/preţ. Sunt sigur că şi acest model va fi la fel de vândut ca şi cele amintite mai sus deoarece arată bine şi sistemul de operare e extensibil cu aplicaţii şi jocuri gratuite sau plătite.

Poze

În mână

Cutia

Specificaţii tehnice

Gigabyte GSmart G1315 e un telefon inteligent cu ecran senzitiv şi tastatură standard. Are suport 3G şi dual SIM, iar sistemul de operare cu care vine e Android 2.2. Procesorul e unul destul de bun deoarece are undeva la 500 megaherţi şi deşi e single core nu cred că o să aveţi probleme cu el. Greutatea e de puţin peste 100 grame, adică de 118 grame. Are 256 mega de RAM şi ROM de 512 mega, iar memoria poate fi extinsă cu carduri MicroSD. Ecranul e unul de 3,5 inci şi are o rezoluţie de 320 pe 480 pixeli. Cum am menţionat şi mai sus, ecranul e cu suport touch. Pe partea de conectivitate are GPS (A-GPS), bluetooth, wireless, micro USB şi jack pentru căşti. Are şi o cameră de 5 megapixeli care are auto focus. Bateria de 1260 mAh ţine destul de mult, adică 6 ore dacă vorbiţi şi 115 ore în regim de aşteptare. Telefonul vine la pachet cucard de 2 giga, cablu de date, căşti şi încărcător.

Păreri pro şi contra

Pro: are suport pentru două cartele, are 3G, are card inclus în pachet, nu e scump, arată bine şi are cel mai popular sistem de operare pentru telefoane – Android.
Contra: nu e cea mai nouă versiune de Android. Ar fi putut fi Android 2.3.

Preţuri (cel mai mic preţ)

899 lei e un preţ destul de bun pentru un telefon cu suport duo SIM şi sistem Android. Poate ca resigilat va fi mai ieftin cu vreo câteva zeci sau maxim 200 lei.

Alternative

Modelele G1310 şi G1317D sunt două telefoane similare acestuia deoarece au cam aceleaşi preţuri şi vin tot cu Android.

Concluzie

Unul dintre cel mai noi telefoane în care poţi ataşa două cartele e telefonul mobil Gigabyte GSmart G1315 şi în momentul de faţă vine şi cu un card de 2 giga cadou.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • popazie

  vreau sa adaug un singur dezavantaj la tel. GSMART 1315. Simurile functioneaza simultan doar in asteptare, in convorbire unul din simuri devine inactiv.

 • Naşul

  E o problemă des întâlnită la majoritatea telefoanelor de acest gen. 🙁

 • Dan

  Salut!
  Am cumparat acest telefon si nu ii functiona butonul prin care accesai camera…apoi am observat ca are niste probleme de soft, dupa un timp a avut probleme cu senzorul care opreste lumina cand il pui la ureche apoi nu se incarca doar daca il inchideam, acum are probleme cu citirea cardului si cred ca sunt probleme de hardware

  Din garantia u inteleg exact unde trebuie sa ajung….dar daca puteti sa imi trimiteti un mail la fii_cool as fi foarte incantat, un servis care il poate repara….

  Nu recomand acest telefon!

Lasă un comentariu