≡ Meniu

Gigabyte GSmart G1310

Telefon mobil Gigabyte GSmart G1310 a fost anunțat prin ianuarie 2011 și a fost lansat acum în luna iulie. E un telefon dual SIM foarte asemănător cu GSmart G1317D sau G1315 și are cam același preț ca S1205 care are Windows ca OS. Acest telefon ar fi recomandat de sistemul de operare Android 2.2 care e foarte popular pe telefoane și tablete, de procesorul performant, memoria RAM măricică, suportul pentru carduri MicroSD de până la 32 de giga, camera de 5 megapixeli, playerul integrat și are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Specificaţii tehnice

Gigabyte GSmart G1310 e un telefon care poate funcționa în rețele 2G și 3G. În 2G funcționează ambele cartele, iar în 3G doar una. Are vreo 117 grame, iar ecranul e de 3,2 inci cu o rezoluție de 320 pe 480 pixeli. Poare reda 256 mii de culori, iar display-ul e unul cu suport touch. Are 256 mega de RAM, ROM de 512 și i se poate atașa un card micro SD de până la 32 de giga. Stă destul de bine la capitolul conectivitate deoarece are A-GPS, GPRS, EDGE, 3G, WLAN, bluetooth, USB mini și jack pentru căști. Camera e una destul de performantă deoarece are vreo 5 megapixeli, iar ca o caracteristică specială a acesteia care ar trebui menționată e autofocus-ul. Ca sistem de operare are Android 2.2 și mă gândesc că astfel telefonul va fi unul foarte apreciat. Procesorul e un ARM11 de 528 megeherți și e unul suficient de performant pentru a rula mai multe aplicații în același timp. Bateria are 1260 mAh și e de tip Litiu Polymer ș iastfel ține 255 ore în mod de așteptare și 4 ore 40 minute dacă vorbiți.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, vine cu un OS popular care suportă aplicații și jocuri complexe, nu costă mult, are 3G, GPS, Wi-Fi și niște detalii tehnice decente.
Contra: nu am obiecții la achiziția unui astfel de telefon.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Momentan cel mai bun preț pentru acest telefon e undeva la 794 lei și poate ca resigilat va fi undeva la 100-200 lei mai ieftin. Ca alternative aș putea recomanda GSmart G1317D care e tot cu Android și GSmart S1205 care e pentru fanii lui Bill, adică ai Windows. Eu aș merge mia mult pe varinatele cu Android deoarece acesta e un sistem de operare popular și de viitor.

Concluzie

Dacă vrei un telefon Dual SIM de ultimă generație atunci telefonul mobil Gigabyte GSmart G1310 e una dintre cele mai bune variante datorită prețului modic, sistemului Android și a funcțiilor de top.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Gabitza

  Il am de ceva timp si pot sa spun despre el ca e foarte bun. Initial ma tensta varianta cu Windows dar am zis sa-l iau pe acesta cu Android deoarece mai am un Samsung cu Android si-mi place foarte mult sistemul.

 • Naşul

  Android e viitorul pe terminalele mobile şi nu Win.

 • paul

  este o mare tzeapa.
  s-a defectat de 3 ori in cateva luni. o mizerie.
  cel mai prost telefon pe care l-am avut. ever.

  iar aia de la q-tek cu service-ul, niste javre.
  am comandat un capac si nu vor sa-l livreze dact montat de ei.
  nenorociti.

Lasă un comentariu