Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Gigabyte AMD Radeon R6770

Placa video Gigabyte AMD Radeon R6770 e cea mai bună variantă disponibilă pe piață de la acest producător având în vedere că modele mai vechi avea răcire pasivă. E foarte important ca temperatura la care operează placa video în timpul jocurilor să fie cât mai mică, deoarece performanțele vor fi considerabil mai mari. Dacă v-ați informat despre modelul Radeon HD 6770, aveți nevoie de o sursă de 450 W și o alimentare suplimentară cu 6 pini (cablu care va fi inclus în pachetul plăcii video). Caracteristicile speciale ale acestui R6770 sunt următoarele: memoria de 1 GB GDDR5, overclocking între 10 și 30 %, Ultra Durable VGA, coolerul de 80 mm și tehnologiile AMD (Eyefinity, EyeSpeed, CrossFire și Avivo HD). Deci vine cu toate tehnologiile AMD necesare și se clasează destul de bine în topul plăcilor video High-End. Cu acesta puteți juca jocuri recent apărute la rezoluție Full HD și la detalii medii spre maxime (depinde de joc și restul configurației). O alternativă ar fi de la MSI și anume modelul ATI Radeon R6770. AMD Radeon R6770 de la Gigabyte are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Pentru instalare necesită doar un slot PCI Express iar pentru a funcționa la capacitate maximă, o sursă adecvată. După cum observați face parte din seria 6000 iar procesorul grafic e unul foarte performant având o frecvență de 850 MHz. Capacitatea memoriei RAM e de 1 GB GDDR5 care are un BUS de 128 de biți și o frecvență 4800 MHz. Are suport OpenGL 4.1 și DirectX 11. Are următorii conectori: două porturi DVI, un VGA și un HDMI.

În jocuri, placa a obținut peste 25-35 de fps la rezoluție Full HD. Printre acele jocuri se numără: Dragon Age II, Total War Shogun II, Dirt 3 etc. Deci performanțele sale sunt comparabile cu modelul Nvidia GeForce GTX 560. Temperaturile sunt pe la 32 grade în idle și 60 grade în load. Dacă aveți un monitor de 21.5 inci cu rezoluție bineînțeles rezoluție 1080p, puteți încerca rezoluția 1280 cu 1024 pixeli (dacă vreți detalii mai multe). Jos puteți vedea performanțele plăcii video HD 6770:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un model de dimensiuni medii deci poate fi instalată ușor, răcire bună, accesibilă, puteți rula cam orice joc la detalii medii, are toate porturile necesare

Minusuri: nu se adresează gaming-ului Full HD la detalii maxime și necesită o sursă de alimentare suplimentară (mufa cu 6 pini).

Concluzie

R6770 e o soluție pentru a juca jocuri la detalii medii în cazul în care aveți un ecran Full HD și în special dacă doriți un model la care să puteți conecta trei monitoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu