Genius SW-J2.1 500

Aceste boxe Genius SW-J2.1 500 de 12 W RMS Black (adică pe negru) sunt recomandarea mea într-un buget de cel mult 100 de lei. E unul dintre cele mai ieftine sistem audio formate din trei bucăţi. Mai precis, e format din doi sateliţi şi un subwoofer dar acest lucru e evident şi din poze. Se adresează celor care nu doresc să dea prea mulţi bani pe un sistem audio deoarece fie stau în chirie fie nu-i interesează cât de zgomotoase sunt. Genius 500 au un design plăcut cu suprafeţe negre lucioase şi sateliţii vin cu protecţie pentru difuzoare în culoarea gri. Faţă de un sistem 2.0, sunetul e foarte clar iar în timpul filmelor nu veţi avea probleme cu bas-ul (la explozii şi împuşcături) deoarece puteţi micşora basul. Însă, dacă aveţi un buget generos şi chiar vreţi să faceţi o alegere bună, optaţi pentru SW-G2.1 1250 care costă cam dublu, dar îşi merită fiecare bănuţ. Aceste boxe Genius 500 au un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pachetul
Boxele

Specificații tehnice

Aceste trei boxe formează un sistem 2.1 iar puterea totală a acestuia e de 12 W RMS (putere audio reală). Astfel că subwooferul are o putere de 6 W iar sateliţii de 3 W fiecare. Deci, claritatea o să scadă puţin odată ce veţi seta boxele la un volum spre maxim, oricum se aud mult mai bine decât cele 2.0. Deci dacă vreţi nişte boxe care să „facă gălăgie”, alegeţi acele care le-am recomandat mai sus care se adresează şi pasionaţilor de jocuri. În pachetul său veţi găsi şi mufele audio necesare, iar ca şi o caracteristiciă specială a acestor boxe e mufa audio 3.5 mm suplimetară – intrare audio pentru căşti. Deci dacă nu vreţi să deranjaţi pe cei din camera de lângă, puteţi conecta chiar şi nişte căşti la un satelit.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sunt boxe ideale pentru studenţi, fără distorsiuni,  elevi sau persoane care au un buget fix, preţ atractiv, calitate a materialelor decentă, au un aspect plăcut şi sunt oferite de un producător foarte bun.

Minusuri: având în vedere că e un sistem 2.1 şi nu unul 5 .1, să nu vă aşteptaţi la cabluri prea lungi.

Concluzie

Aceste boxe de la Genius numite SW-J2.1 500 pot acoperii o suprafaţă de 15-20 mp, deci o cameră modestă şi cu siguranţă nu veţi deranja vecinii cu ele. Jos am pus un clip în care puteţi vedea cam cum arată şi cum se descurcă:

Te-ar mai putea interesa