Genius SW-HF 5.1 4500

Aceste boxe Genius SW-HF 5.1 4500 de 125W RMS sunt recomandarea mea pentru cei care au un televizor performant (player multimedia incorporat), un media player sau pentru cei care vor o experienţă unică în jocuri. E un model nou şi destul de bun din punct de vedere calitativ. Performanţele lor sunt evidente din codul lor (cu cât e mai mare cu atât sunt mai bune) dar şi din puterea sa – 125W RMS. Spre deosebire de majoritatea boxelor de la acest producător, acestea au aspect diferit (alegant şi solid) pe o nuanţă de negru. Subwooferul are un difuzor de 6.25 inci care furnizează o putere de 45W, iar sateliţii furnizezază 16 W fiecare. În pozele de jos da şi în clip, se poate observa că sateliţii frontali sunt mai mari decât cei surround. Dacă ar fi să vă recomand alte boxele, SW-HF5.1 4000 ar fi alternative de luat în considerare. Iar dacă doriţi un model pe negru şi mai bun, ar trebui să optaţi pentru aceste boxe Genius 4500 deoarece au un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificații tehnice

E vorba de un sistem 5.1 adică format din 6 boxe: un subwoofer, un satelit central, doi sateliţi surround şi doi sateliţi frontali. Puterea totală oferită de aceste boxe e de 125W RMS (care semnifică puterea reală a acestora). Subwooferul e dotat cu diferite butoane cu care puteţi ajusta diferiţi parametrii (treble, volum, bas etc). Datorită intrărilor sale, Genius 4500 poate fi conectat la multe (PC, mp3/mp4/DVD/media player, TV etc.) şi deci au funcţionalitate destul de bună.

În pachetul lor veţi găsi o telecomandă, boxele, două baterii AAA pentru telecomandă, manual de utilizare în diverse limbi, trei cabluri RCA – 3.5 mm, trei cabluri RCA – RCA şi alte cabluri.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: boxe din lemn, control prin telecomandă, ecran LED foarte bun, ecran foarte reuşit şi care nu devine deranjant atunci când vizionaţi un film, poate fi o soluţie pentru cei pasionaţi de jocuri (PC sau consolă) deoarece nu costă mult iar calitatea audio e una superioară.

Minusuri: la un aşa preţ, nu am ce să-i reproşez.

Concluzie

Acest sistem audio SW-HF 5.1 4500 e recomandarea mea în acest buget şi alternative mai bune cu siguranţă nu veţi găsi. Eu le-aş achiziţiona numai după cum arată, iar dacă aveţi o cameră modestă, nu ar avea rost să optaţi pentru un sistem 2.1. Am postat şi un clip cu acestea dar din păcate calitatea video nu e prea bună:

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Genius SW-HF 5.1 4500”

  1. „Eu l-as cumpara dupa cum arata” Si eu! nici macar nu ma mai intereseaza cum se aude! Grozave review-uri, thanks!

  2. Eu il am deja si pot spune ca sunt cat se poate de multumit de el practic eu daca am imprastiat sateliti dupa oridne in camera se aude exceptional mai ales ca pentru fiecare satelit in parte il poti ajusta cum vrei tu ( cu volum de la -5 pana la + 5 pentru fiecare satelit inclusiv subwoofer-ul si totul dupa telecomanda ) ex cei din fata care sunt mai aproape sa-i dai mai incet iar pe cei din spate umpic mai tare si deja se creaza o ambianta de sunet ireprosabila . Il recomand !!

  3. cata, ca sa iti spun cum se leaga, intai trebuie sa-mi spui cate iesir jack (mufa rotunda din spatele pcului) ai.

  4. razvan si eu vreau sal cumpar dar cum fac sal leg la pc am o iesite rotunda unde intra jac astept raspuns

Comentariile sunt închise.