Genius SW-HF 5.1 4000

Aceste boxe Genius SW-HF 5.1 4000 100W RMS construiesc un sistem audio 5.1 performant dar nu e unul recent apărut. E alcătuit din cinci sateliți și un subwoofer care împreună au o putere maximă de 100W RMS. Aceste boxe Genius sunt realizate dintr-un material ideal pentru un astfel de gadget (numit MDF – realizat din fibre lemnoase presate și îl găsim doar la boxele profesionale) pentru o calitate mai bună a sonorizării. Se adresează celor care sunt pasionați de filme, jocuri și muzică. L-am recomandat pe acesta deoarece din toate sisteme audio are cel mai bun raport performanță/preț. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Conținutul pachetului
Mai de aproape

Specificații tehnice

Subwooferul are o performanță și o putere de 25W RMS, iar acesta lucrează împreună cu un satelit central-orizontal de 15 W și patreu sateliți laterali de 15 W fiecare. Această combinație îi permite lui SW-HF 5.1 4000 să dezvolte o putere de 100W RMS, care e ideală pentru camerele spațioase dar și și pentru spații deschise. Butoanele acestui sistem audio cu sunet surround pot fi accesate cu ușurință fiind poziționate în partea din față a subwoofer-ului. Plus, că acesta vine cu un ecran LED care vă afișează starea acestuia: nivelul sunetului, mute, standby, AUX1, AUX2 sau 5.1. Aceste boxe vin și cu telecomandă independentă adică fără fir care vine cu diverse opțiuni precum bass, volum (sateliți sau subwoofer) dar și altele (surse de intrare). Sursele de intrare pot fi diverse: player DVD, desktop PC, telefon, console harware sau un mp3/mp4 player. Difuzoarele sunt de 6 inci iar banda de frecvență e de 20Hz – 20000 Hz. Pe partea de porturi are: 5.1, două AUX, 3.5 mm și două RCA-uri.

Dacă aveți la calculator o placă de sunet 5.1 performantă trebuie să știți că veți primi un cablu convertor pentru plăcile audio performante. În pachet pe lângă boxe veți primi și o telecomandă, trei cabluri 2RCA – 2RCA, un cablu 3.5mm – RCA, două baterii AAA pentru telecomandă și cinci cabluri pentru conectarea sateliților la subwoofer. Calitatea acestui gadget atât de la acest brand (fiind unul foarte cunoscut pentru produsele sale excepționale) cât și de la cumpărătorii care consideră că e un sistem audio 5.1 de nota 9-10.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ieftin, calitate audio excelentă, ușor de utilizat în special că butoanele sunt poziționate în partea frontală a subwoofer-ului și are o telecomandă foarte bună.

Minusuri: la un așa preț și la o așa calitate nu prea am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest Genius SW-HF 5.1 e ideal pentru cei care vor să experimenteze cu ceva nou și în special dacă doresc să-și transforme camera într-un mini cinema pentru prieteni și familie.

Te-ar mai putea interesa