Boxe Genius 5.1 5050 V2 150W Cherry(wood)

Aceste boxe Genius 5.1 5050 V2 le puteți găsi și sub denumirea de SW-HF5.1 5050 V2. E un sistem audio 5.1 deci e format din șase bucăți: cinci sateliți și un subwoofer. Subwooferul e dotat cu un LCD care indică sursa și nivelul volumului. E ideal pentru cei care vizionează filme sau ascultă muzică deoarece vine cu telecomandă, astfel puteți controla de la distanță. Poate fi conectat fără probleme la un media player, consolă sau laptop (PC) deoarece are mufă 3.5 mm și cabluri RCA. Subwooferul vine cu un difuzor de 6.5 inci și toate dotările necesare astfel încât să puteți regla unii parametrii și a alege unele opțiuni (volum, bas, mod stand-by, function, reset mute, TV, DVD, AUX 1 și 2). Iar sateliții au un design cu două difuzoare, fiecare satelit furnizând 20 W RMS. Dacă nu sunteți mulțumiți de puterea acestor boxe, o alternativă sunt boxele SW-HF5.1 6000. Spre modelul anterior 5050, acest 5050 V2 are un ecran LED și deci un design puțin diferit. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Genius 5050 V2 e un sistem 5.1 cu o putere maximă de 150 de W RMS. Cei 150 de W sunt împărțiți astfel: 20 W pentru fiecare satelit (doi frontali, doi surround și unul central). E dotat cu șase intrări pentru boxe, un ecran LED însoțit de șase funcții (butoane), trei intrări diferite (jocuri, DVD player sau mp3 player). Designul mi s-a părut destul de reușit astfel încât totul să fie la locul potrivit, iar telecomanda poate fi utilă când vă uitați la filme sau ascultați muzică.

În pachetul lor veți găsi: boxele, manualul de instrucțiuni, două baterii AAA pentru telecomandă, telecomanda, un cablu 3.5 mm-RCA dublu, trei cabluri adaptoare RCA dublu-3.5 mm, trei cabluri RCA dublu și alte cabluri. Deci veți primi absolut toate cablurile necesare pentru a conecta sistemul la orice doriți: laptop (desktop, mp4/mp3 player, netbook etc), media player sau consolă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Genius 5050 V2 are telecomandă, subwooferul oferă un bass profund, preț atractiv (există și un resigilat), e ideal pentru jocuri, filme și muzică. Deci are mai multe întrebuințări și prezintă cam toate caracteristicile necesare pentru a fi o alegere bună.

Minusuri: ocupă destul de mult spațiu pe birou.

Concluzie

Genius SW-HF5.1 5050 V2 poate fi instalat destul de ușor de o persoană care a mai avut un sistem similar, însă pentru cei care nu au avut boxe 5.1, le recomand să citească manualul de instrucțiuni (în special referitor la cabluri). Dacă v-ați hotărât pentru acesta, v-am pus un clip cu despachetarea sa:

4 comentarii la „Boxe Genius 5.1 5050 V2 150W Cherry(wood)”

  1. Salut . Am cumparat acest sistem ieri si sunt putin dezamagit de el . Am avut o combina sony 2×40 si pot sa zic k rupea fata de acest genius care are dublu k si putere …

Lasă un comentariu