Genius 2.1 SW-G2.1 1250 38W RMS

Aceste boxe Genius 2.1 SW-G2.1 1250 de 38W RMS sunt destul de reuşite atât în ceea ce priveşte puterea cât şi în ceea ce priveşte design-ul. Acest sistem 2.1 e realizat practiv din 4 bucăţi: un subwoofer, doi sateliţi şi o cutie de control externă. Acestea fac parte din segmentul de gaming şi deci se adresează celor care adoră jocurile şi muzica. Nu vă opreşte nimeni să le folosiţi şi pentru vizionarea de filme. Subwooferul foloseşte o unitate de 5.25 inci şi e realizat dintr-un MDF robust pentru un bass mai profund şi cu rezonanţă. Iar sateliţii au difuzoare de 3 inci care furnizează 9 W RMS fiecare. Cutia de control înlocuieşte telecomanda cu fir care ar fi fost mai utilă. Cu acestă cutie puteţi regla anumiţi parametrii. Alternative la acestea ar fi putea fi boxele SW-HF 5.1 4000. Nu aveți nevoie de prea mulți bani pentru a achiziționa aceste boxe și spun asta deoarece Genius 1250 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Un satelit şi subwooferul
Cutia de control externă

Specificații tehnice

Boxele Genius 1250 au o putere totală de 38W RMS (reală) care e împărţită proporţional. Astfel că subwooferul are o putere de 20W RMS iar sateliţii câte 9 W fiecare. Spre deosebire de alte sisteme audio acesta vine cu un controller care înlocuieşte o eventuală telecomandă. Deci poate butoanele pentru ajustări le veţi găsi pe acesta: Bas, Treble, volum, mufă pentru căşti, mufă microfon şi două indicatoare LED (când e pornit şi când e în stand-by). Pe partea de conectivitate modelul SW-G2.1 1250 are mufe RCA şi mufă audio 3.5 mm pentru conectarea la un televizor, o consolă, un media player sau un PC/laptop. În pachetul lor veţi găsi şi următoarele: cablul RCA dublu, documentaţia necesară şi cablurile audio necesare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design modern și robust, un preţ mic, o sonorizare excelentă, nu ocupă mult spațiu, puține cabluri și vine de la un producător bun.

Minusuri: nu are telecomandă pentru a avea un control de la distanță.

Concluzie

Boxele Genius 1250 sunt recomandarea mea pentru pasionaţii de jocuri care au un buget limitat şi doresc să facă cea mai bună alegere. Se potrivesc perfect chiar și cu un laptop de gaming în special dacă acela e pe negru cu suprafețe lucioase. Jos am pus şi un clip cu prezentarea lor (din păcate nu e în engleză dar are o calitate video exelentă):

Te-ar mai putea interesa