Garmin Nuvi 2495LT

A venit un anotimp în care lumea pleacă în concediu, iar pentru a nu te rătăci cred că ar fi bun un GPS de firmă cu harta întregii Europe inclusă. Recomandarea mea ar fi un sistem de navigație Garmin Nuvi 2495LT Full Europe și ce e tare la el e că ai update gratuit al hărților pe viață. Nici nu costă exagerat deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și se poate spune că și fiabilitatea sa e destul de bună deoarece actualizarea hărților e gratuită, după cum ziceam anterior.

Poze

Garmin Nuvi 2495LT e un model mic care are sub 200 grame și are un ecran mare de 4,3 inci cu o rezoluție de tip WQVGA, adică 480 pe 272. Are hartă pentru întreaga Europă și acest lucru e unul foarte bun deoarece așa scăpați de grija instalării hărților. Meniul e unul destul de bine realizat și funcționalitatea GPS-ului poate fi extinsă grație sistemului de operare avansat.

Garmin Nuvi 2495LT 1
Cât e de mic
Garmin Nuvi 2495LT 2 1
Cum poate fi montat

Specificaţii tehnice

Garmin 2495LT e un model al anului 2012 și se vede acest lucru prin caracteristicile sale. E un aparat înspre premium i asta se datorează în principal prezenței bluetooth care poate fi folosit în diverse scopuri. Are și player integrat care poate reda formate video și audio populare și de aceea o să puteți asculta la muzică cu ajutorul lui, dacă nu aveți radio.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; nu e nici și nici mare; prețul nu e delco exagerat având în vedere că are multe hărți actualizabile; are player integrat capabil de a reda video ori audio; suportă carduri de tip microSD; are bluetooth și USB dacă vreți să transferați diferite fișiere.
Contra: ecranul nu e chiar așa de mare, dar asta are un impact pozitiv deoarece multe accidente sunt produse datorită slabei vizibilități cauzate de ecranele mari ale GPS-urilor.

Concluzie

Dacă vreți ceva bun pentru o mică escapadă prin Europa atunci acest sistem de navigație o să vă ajute destul de mult deoarece un model ușor de realizat. Pentru a vă face o impresie despre cum arată vă recomand clipul de alături care e un preview destul de reușit la ce puteți face cu el. Dacă nu vă descurcați cu el atunci cred că ar fi recomandată citirea manualului cu instrucțiuni de utilizare.

Lasă un comentariu