≡ Meniu

Garmin Nuvi 2495LT

A venit un anotimp în care lumea pleacă în concediu, iar pentru a nu te rătăci cred că ar fi bun un GPS de firmă cu harta întregii Europe inclusă. Recomandarea mea ar fi un sistem de navigație Garmin Nuvi 2495LT Full Europe și ce e tare la el e că ai update gratuit al hărților pe viață. Nici nu costă exagerat deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi și se poate spune că și fiabilitatea sa e destul de bună deoarece actualizarea hărților e gratuită, după cum ziceam anterior.

Poze

Garmin Nuvi 2495LT e un model mic care are sub 200 grame și are un ecran mare de 4,3 inci cu o rezoluție de tip WQVGA, adică 480 pe 272. Are hartă pentru întreaga Europă și acest lucru e unul foarte bun deoarece așa scăpați de grija instalării hărților. Meniul e unul destul de bine realizat și funcționalitatea GPS-ului poate fi extinsă grație sistemului de operare avansat.

Cât e de mic

Cum poate fi montat

Specificaţii tehnice

Garmin 2495LT e un model al anului 2012 și se vede acest lucru prin caracteristicile sale. E un aparat înspre premium i asta se datorează în principal prezenței bluetooth care poate fi folosit în diverse scopuri. Are și player integrat care poate reda formate video și audio populare și de aceea o să puteți asculta la muzică cu ajutorul lui, dacă nu aveți radio.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; nu e nici și nici mare; prețul nu e delco exagerat având în vedere că are multe hărți actualizabile; are player integrat capabil de a reda video ori audio; suportă carduri de tip microSD; are bluetooth și USB dacă vreți să transferați diferite fișiere.
Contra: ecranul nu e chiar așa de mare, dar asta are un impact pozitiv deoarece multe accidente sunt produse datorită slabei vizibilități cauzate de ecranele mari ale GPS-urilor.

Concluzie

Dacă vreți ceva bun pentru o mică escapadă prin Europa atunci acest sistem de navigație o să vă ajute destul de mult deoarece un model ușor de realizat. Pentru a vă face o impresie despre cum arată vă recomand clipul de alături care e un preview destul de reușit la ce puteți face cu el. Dacă nu vă descurcați cu el atunci cred că ar fi recomandată citirea manualului cu instrucțiuni de utilizare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu