Garmin Nuvi 2455LM, GPS Full Europe

Moi nou și telefoanele mobile au GPS incorporat, dar nu se pot compara cu un GPS dedicat cum e acest Garmin Nuvi 2455LM. Atuurile sale ar fi ecranul mare de 4.3 inci, softul ușor de folosit, suportul pentru carduri Micro SD, greutatea mică de circa 142 grame, autonomia ridicată și prețul deloc mare. Astfel, vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → și trebuie menționat că acum e la reducere și că ai update gratuit al hărtilor pe viață cu condiția să urmezi pașii de aici.

Aspect

Aspectul e unul caracteristic seriei 2455, iar datorită ecranului de 11 centimetri nu o să încurce vizibilitatea. Multă lume își dorește un GPS cu ecran cât mai mare, dar eu nu vă recomand modelele cu ecrane mari deoarece o să vă încurce vizibilitatea.

În mână
În mână

Caracteristici tehnice

Nuvi 2455LM vine cu harta Full Europe, iar datorită ecranului de 4.3 inci cu rezoluție 480×272 pixeli o să puteți vedea hărțile clar fără pierderi de detalii. Având un software inteligent o să puteți să-l folosiți și pe post de media player, dar nu aș recomanda acest lucru pentru că până la urmă e un sistem de navigație.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model faptul că nu e prea scump (trebuie menționat că acum are o reducere de 50 lei, reducere care e posibil să fie temporară), vine cu o fiabilitatea ridicată, are hartă preinstalată, iar portabilitatea e ridicată. Poate unii mai cârcotași ar spune că are un preț prea mare în comparație cu a altor modele, dar acesta are Voice-controlled operation ceea ce pe românește s-ar traduce în operații controlate vocal. Deci, cu acest aparat puteți să introduceți unele comenzi vocal.

Concluzie

Dacă te interesează un sistem pentru navigație capabil atunci acesta ar fi o recomandare. Puteți să adăugați hărți suplimentare prin intermediul slotului microSD, iar cu ajutorul unui card puteți să puneți și muzică pe el sau poze, dar nu aș recomanda acest lucru pentru că o să-i terminați repede bateria. Pentru mai multe detalii vă recomand preview-ul de alături care e unul destul de reușit.

Lasă un comentariu