Garmin Nuvi 2450, sistem navigație Full Europe

Un GPS ieftin și foarte performant e acest sistem de navigație Garmin Nuvi 2450 Full Europe care după cum observați are harta completă a Europei instalată. Îl recomand deoarece e ieftin, are un ecran generos, e nou, arată foarte bine, are multe funții dar și altele. Vine ca alternativă la modelele Nuvi 2350 și Nuvi 3760T. După cum bine știți aceste gadgeturi pot fi de folos dacă nu aveți suficientă experiență sau nu cunoașteți un anume județ sau oraș. Mai precis acesta vă poate oferi cea mai bună soluție și anume cel mai scurt drum până la destinație. Numai că acesta vine cu harta Europei și deci poate fi de folos atunci când vă aflați pe autostradă sau într-o anumită țară. După părerea mea, vă puteți rătăciți mai degrabă în România decât în oricare altă țară a Uniunii Europene, dar neștiind localitățile prin care trebuie să treceți ca să ajungeți la destinație, e bine să aveți un GPS la îndemână. Acest dispozitiv Nuvi 2450 de navigație are un preț bun Vezi prețul special de azi » deci nu e nici pra ieftin dar nici prea scump.

Poze

Cutia
Conţinutul pachetului

Specificaţii tehnice

Nuvi 2450 are un procesor model STA2062L care are are o frecvență maximă de 403 MHz. Dacă vă gândiți să stocați și niște fișiere foto pe acesta puteți opta pentru un card microSD. Are un ecran de 5 inci deci destul de mare pentru a viziona traseul și acesta are o rezoluție de 480 cu 272 pixeli. Acesta este unul TFT iluminat cu tehnologie numită backlight. Cântărește undeva la 192 de grame și are dimensiuni reduse pentru a fi un gadget chiar și portabil. Autonomia acumulatorului e de circa trei ore care cred că foarte bună deoarece media e pe la două ore și jumătate. Are interfață multimedia numai că acesta poate deschide doar fișiere foto.

Vine cu o mulțime de funcții utile: indicator viteză maximă (pentru a vă scuti de amenzi), Hot fix, nuRoute si myTrends, Lane Guidance, Junction View și Trip planner.

Păreri pro și contra achiziției

Pot spune că se putea și mai bine în special la partea multimedia, în rest este un GPS foarte funcțional și compact care vine cu un design modern și ergonom. După cum vedeți are toate accesoriile necesare incluse în pachet ca oricare alt dispozitiv similar.

Concluzie

Acest Garmin Nuvi 2450 e o alternativă bună la un GPS de la Smailo, Navon sau mai știu eu ce brand.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Garmin Nuvi 2450, sistem navigație Full Europe”

Comentariile sunt închise.