Garmin Nuvi 2405

Acest sistem de navigație Garmin Nuvi 2405 e unul dintre acele modele care vin cu harta Europei de Est și Centrală și deci se adresează celor care nu doresc să parcurgă un drum prea lung ci doar să viziteze țările din apropierea României. Dacă optați pentru acesta veți beneficia de actualizare gratuită pe viață dar și de multe funcții interesante: avertizare limită de viteză, ghidare pe banda corectă, actualizare automată a orei, găsirea celei mai economice hărți, personalizare etc. Dacă aveți nevoie și de alte hărți, puteți opta pentru un card microSD în special că are slot în acest sens. Dacă doriți acest model și nu altul, nu aveți nevoie de un buget prea mare și nici să- luați în rate. Spun asta deoarece Nuvi 2405 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Am pus două poze, una cu cutia GPS-ului iar alta cu GPS-ul. Se pare să are un design similar și nu unul mai deosebit.

Cutia
GPS-ul

Specificații tehnice

Are un ecran de 4.3 inci cu o rezoluție de 480 cu 272 pixeli. Bineînțeles e vorba de unul tactil și îl veți găsi la multe alte GPS-uri în acest buget. Nu cred ar avea rost să dați mai mulți bani pe un GPS cu ecran de 5 inci deoarece acesta oferă o imagine suficient de clară și mare. Pe partea de software vine cu un motor de navigare Garmin Guidance 2 și harta Europei Centrale și de Est. Autonomia sa e ușor peste medie atingând 3 ore dar și așa poate fi alimentat la bateria autoturismului.

Celelalte caracteristici care ar trebui să le menționez sunt cunoscutele sale funcții: Avoidances (oferă rute alternative), Customisable (personalizare), Auto time zone (actualizare oră), Where Am I? (cu care găsiți hoteluri, spitale, benzinării) etc. Deci sunt o parte din cele menționate de mine în primul paragraf și cu siguranță nu le veți găsi pe alte modele de la alți producători. În pachetul său veți găsi toate accesoriile necesare dar și altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț destul de atractiv, interfață ușor de folosit, fiabil, actualizare gratuită nelimitată și e funcțional.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest Garmin Nuvi 2405 e un sistem de navigație care-l recomand atât amatorilor cât și cunoscătorilor deoarece vă poate ușura șofatul și să ajungeți mai repede la destinație. Dacă nu vă plac caracteristicile acestuia, există și modele mai performante de la acest performant cu aceleași funcții, poate chiar mai multe.

Un comentariu la „Garmin Nuvi 2405”

  1. Buna…am si eu un model de gps…mai exact Garmin Nuvi 2405…daca ai putea sa ma ajuti cu un backup de la gps-ul tau…sau macar un print screen sa vad ce fisiere sunt in memoria lui…nu ma intereseaza harta…doar sa fac cumva sa il repornesc.,,,deoarece la un update mi-a cazut curentul de la calculator si gps-ul sa defectat…la partea de soft…si caut acuma unu ca si ala ca sa il pot repara pe al meu!!!Multumesc

Lasă un comentariu